Αρνάκι φρικασέ με σέσκουλα και σταμναγκάθι

85

Ένα πιάτο με πληθωρική νοστιμιά που ταιριάζει υπέροχα στο κυριακάτικο αλλά και το γιορτινό τραπέζι.

Το αρνάκι μπαίνει στην κατσαρόλα με διάφορα χορταρικά και μυρωδικά σ’ αυτό το πεντανόστιμο και μοσχομυριστό παραδοσιακό φαγητό που δεν λείπει από τα ελληνικά κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια. Πράσα, φρέσκα κρεμμυδάκια, σέσκουλα, σταμναγκάθι, μυρώνια και καυκαλήθρες του δίνουν γεύση κι άρωμα και το κλασικό κι αγαπημένο αυγολέμονο βάζει την τελική πινελιά.

Υλικά

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ