Αττική: 28χρονος γνώριζε ανήλικες μέσω Ίντερνετ, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

100

Μπροστά σε μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύματα ανήλικα κορίτσια στην Αττική βρίσκεται η Αστυνομία. Όπως αποκαλύφθηκε ένας 28χρονος άνδρας γνώριζε ανήλικες μέσω Ίντερνετ, στη συνέχεια τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του, εκεί τους έδινε ναρκωτικά προκειμένου να τις βιάσει.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 28χρονος «ψάρευε» κορίτσια 15-16 ετών μέσω του διαδικτύου.

Το περασμένο Σάββατο, μια 15χρονη κοπέλα θύμα του 28χρονου, εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους της. Η ίδια εξομολογήθηκε όσα της είχαν συμβεί και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν αμέσως, έφτασαν στα ίχνη του άντρα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άνδρας έδινε στις ανήλικες κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στην συνέχεια τα βίαζε.

Ο 28χρονος φέρεται να έχει διαπράξει πολλές φορές τα εν λόγω εγκλήματα και πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Να σημειώσουμε, ότι η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.

Να αναφέρουμε τέλος, πως στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε και το ναρκωτικό «σίσα», η κοκαΐνη των φτωχών, που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ