Αυτές είναι οι «μαυρισμένες» Μυκήνες της κ. Μενδώνη -φωτο

167

Προφανώς και «δεν κάηκαν οι πέτρες» αλλά ποια είναι η εικόνα που αντίκριζαν όσοι επισκέπτονταν τις Μυκήνες; Οι φωτογραφίες, αψευδής μάρτυρας.

Ουδείς είπε ότι ευθύνεται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τη φωτιά στις Μυκήνες. Οπως δεν έφταιγε και ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά στο Μάτι.

Αλλά και στις δύο περιπτώσεις είχαμε την ίδια, γελοία, επικοινωνιακή διαχείριση. Η κ. Μενδώνη ζήλεψε τη δόξα των τότε υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε τα ίδια θέλοντας να μας παρουσιάσει μία εξωραϊσμένη εικόνα από τις Μυκήνες.

Και βιάστηκε να ανοίξει το χώρο μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς; λόγους. Για να το «πουλήσει» αδιαφορώντας για την ουσία. Οπότε άρχισε να μιλάει για το «πούσι» με αποτέλεσμα να έχει γίνει περίγελος σε όλο το internet.

Αλλωστε, όπως έγραψε η Αγγελική Κώττη στο Liberal, ο Αγαμέμνονας δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο οπότε αν λέμε πως κάηκε ο «τάφος του Αγαμέμνονα» γινόμαστε γραφικοί.

Δεν ξέρω τι είναι πιο απολαυστικό, η κ. Μενδώνη ή οι υποστηρικτές της;

Ο συνάδελφος Νίκος Μποζιονέλος βρέθηκε χθες στις Μυκήνες. Και φωτογράφισε τον αρχαιολογικό χώρο. Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

πηγή-https://www.efsyn.gr/-Δημήτρης Κανελλόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ