Αυτή είναι η 37χρονη μάνα της 12χρονης: Φρύδι, χείλη, μαλλί στην εντέλεια -φωτο

6323

Μπορεί να έχει κάνει 8 παιδιά στην ηλικία των 37 ετών, τα τρία τελευταία μάλιστα με άντρα Πακιστανικής καταγωγής, ωστόσο δεν θυμίζει τίποτα η φωτογραφία της μια φτωχή μάνα. Στο πρόσωπό της, θα παρατηρήσετε πως όλα είναι στην εντέλεια. Δύσκολο έως ακατόρθωτο για μια… καθαρίστρια να εμφανίζεται με φρύδι, χείλη και μαλλί στην εντέλεια

Αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της, μετάγεται σήμερα στα δικαστήρια, η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό.

Δικαστικές πηγές υιοθετώντας το σκεπτικό έμπειρων αξιωματικών τονίζουν πως το κοριτσάκι φαίνεται πως όχι μόνο ήταν ελεύθερο να κυκλοφορεί ως αργά τη νύχτα, αλλά χρησιμοποιούσε ακριβά αντικείμενα, κινητό, ποδήλατο και άλλα, χωρίς να ανησυχούν όλα αυτά τη μητέρα.

Η ιστορία της 37χρονης μητέρας που κατηγορείται ότι εκπόρνευε την κόρη της

Η 37χρονη πλέον κατηγορούμενη, είναι μητέρα συνολικά 8 παιδιών, μεταξύ των οποίων και η 12χρονη.

Τα πέντε από τα οκτώ παιδιά, η γυναίκα τα είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της, ο οποίος μπαινοβγαίνει στις φυλακές για ναρκωτικά. Το 12χρονο κορίτσι είναι το μικρότερο από τα πέντε αυτά παιδιά.

Τα άλλα τρία παιδιά τα απέκτησε από μετέπειτα σχέση της με άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Ο σύζυγος της 37χρονης συνελήφθη και κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι τους στο Κολωνό εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Η μητέρα της 12χρονης, που είναι 37 ετών, εργαζόταν ως καθαρίστρια στην επιχείρηση του 53χρονου, ενώ εκεί βοηθούσε και το κορίτσι. Υποψίες είχαν κινηθεί και από το γεγονός ότι η μητέρα δεν είχε αντιληφθεί τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη για αρκετούς μήνες, πηγαίνοντας στα ραντεβού που έκλεινε ο κατηγορούμενος μαστροπός που την εξέδιδε επί πληρωμή, χρησιμοποιώντας γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή.

Μάλιστα ακόμα και όταν το κορίτσι εμφανίστηκε στο σπίτι με ακριβό κινητό, η μητέρα δεν αναρωτήθηκε ποτέ, πως το απέκτησε και οι μόνοι που φαίνεται να αντέδρασαν ήταν άλλα συγγενικά της πρόσωπα. Τα παραπάνω είχαν τεθεί υπόψιν των αρχών που σε συνδυασμό με τα ευρήματα που προέκυψαν κατά την ανάσυρση δεδομένων από το κινητό του 53χρονου, οδήγησαν τελικά στη σύλληψη.

Λίγες ημέρες πριν, η μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγος του 53χρονου, επιχείρησε να την δωροδοκήσει για να μην καταγγείλει τη σοκαριστική υπόθεση στις αρχές. «…μου είπε “Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, φαίνεται ότι επέσπευσε τη διαδικασία της σύλληψης της μητέρας του κοριτσιού που αρνείται από την πλευρά της κάθε εμπλοκή.

 πηγή-tromaktiko.gr