Αυτοί οι 7 θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

95

Ένα νέο επιτελείο, με πρόσωπα που έχουν επωμιστεί να γυρίσουν την κατάσταση μετά την ήττα των ευρωεκλογών 2019, αλλά και το κλίμα στην κοινή γνώμη, λειτουργεί πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είναι τα επτά πρόσωπα που θα αναλάβουν την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής περιόδου και το στοίχημα των εθνικών εκλογών.

Στο άτυπο όργανο της Κουµουνδούρου συµµετέχουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο γραµµατέας Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Οικονοµικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δηµήτρης Τζανακόπουλος.

Το κεντρικό επιτελείο συνεδριάζει σε καθηµερινή βάση στα κεντρικά γραφεία του κόµµατος έχοντας τη συνολική ευθύνη για τον πολιτικό σχεδιασµό, την επικοινωνία, τη στρατηγική και την οργάνωση της προεκλογικής καµπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συµµαχία.

Θεωρείται ότι σε ορισμένες από τις συνεδριάσεις του θα καλούνται και στελέχη από τη Γέφυρα και την Προοδευτική Συµµαχία, ανάμεσά τους οι Νίκος Μπίστης και Παναγιώτης Παναγιώτου. Σύµφωνα µε τις πρώτες πληροφορίες του «Έθνους», ήδη έχουν αποφασιστεί οι πρώτοι σταθµοί-περιοδείες των στελεχών σε µεγάλες και µικρότερες πόλεις της περιφέρειας, ενώ τις επόµενες ηµέρες θα σχηµατοποιηθεί και το πρόγραµµα περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα, ελαφρώς διαφοροποιηµένο ως προς το στήσιµό του σε σχέση µε την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές.

madata

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ