Αυτό Είναι το Ελληνικό Εστιατόριο με την πιο Όμορφη Θέα στον Κόσμο!-βίντεο-φωτό

136

Σας θυμίζουν κάτι οι φωτογραφίες; Μήπως το έχετε επισκεφτεί ή μήπως μπορείτε να καταλάβετε κοιτώντας τη θέα πού μπορεί να βρίσκεται αυτό το «θεϊκό» εστιατόριο;  

Πολλοί είναι αυτοί που αποθεώνουν την χώρα μας και τη θεωρούν έναν από τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς προορισμούς. Αυτή τη φορά στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού National Geographic Traveler φιλοξενήθηκε το εστιατόριο Lycabettus Restaurant που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη.

Η θέα απλά δεν περιγράφεται…

Το εστιατόριο βραβεύτηκε φέτος με το Χρυσό Σκούφο στη κατηγορία μοντέρνα διεθνής κουζίνα για τις δημιουργίες του σεφ Παύλου Κυριάκη.

Το εστιατόριο είναι πολύ κομψά διακοσμημένο ενώ η θέα από τα τραπέζια του απλά δεν περιγράφεται. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Σαντορίνης εκτείνεται μπροστά στα μάτια του κόσμου που το επισκέπτεται οι οποίο απολαμβάνουν τα gourmet πιάτα του εστιατορίου χορταίνοντας και το σώμα και το πνεύμα τους. Με λίγα λόγια, δεν γίνεται να πάτε στη Σαντορίνη και να μην φάτε έστω και μια φορά σε αυτό το εστιατόριο. 

Το κορυφαίο πιάτο του εστιατορίου είναι αστακός ποσέ με κρέμα πράσινης πιπεριάς σε ζωμό από αστακό και σπαράγγια.

Το υπέροχο αυτό εστιατόριο βρίσκεται στην πλαγιά ενός απόκρημνου βράχου, πολύ ψηλά, πάνω από την γνωστή σε όλους Καλντέρα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο βράχος πάνω στον οποίο «είναι τοποθετημένο» το Lycabettus Restaurant βρίσκεται πάνω από το νερό πράγμα που το καθιστά ένα από τα πιο ρομαντικά σκηνικά εστιατορίων στον κόσμο.

Για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε δείτε το video που ακολουθεί.

spirossoulis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ