Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχει ένα αντικείμενο στην κουζίνα σας που δεν είναι φαγώσιμο αλλά μπορεί να σας κάνει να πάθετε τροφική δηλητηρίαση.
Πράγματα όπως είναι το πλύσιμο των χεριών σας μετά το μαγείρεμα του κρέατος ή το τσεκάρισμα της ημερομηνίας λήξης τροφίμων ή το πλύσιμο του σφουγγαριού των πιάτων είναι δουλειές που φανταζόμαστε φροντίζετε να κάνετε ανελειπώς. Δεν είναι, όμως, αρκετές.
Έρευνες έχουν δείξει πως στην κουζίνα μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερα μικρόβια από ότι στην τουαλέτα του σπιτιού.