Α. Γ. ΚΑΛΛΗΣ : “Το φαινόμενο της Παραπληροφόρησης

160

Mια ετεροχρονισμένη απάντηση σ’ ένα ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα, που με αφορά, του κου Β. Λάλου στο μπλόγκ (Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες – Εδώ Δερβένι)»

Εντοπισμός του ψευδούς δημοσιεύματος

 

Πριν από λίγο καιρό (εντελώς τυχαία), κάποιοι καλοί μου φίλοι, που παρακολουθούν την πορεία αλλά και την αρθρογραφία μου από το διαδίκτυο, εντόπισαν και μού επεσήμαναν ότι υπάρχει στην google ένα ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα του 2016 (!!!!) του δημοσιογράφου κου Βασίλη Λάλου στο μπλογκ «Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες – Εδώ Δερβένι», korinthiakoi – orizontes – bloqspot – com με ημερομηνία 26 Απριλίου 2016, που παραμένει εκεί 4 χρόνια εν αγνοία μου, ως μνημείο ψεύδους και παραπληροφόρησης, παρουσιάζοντας με δήθεν ως μη επιτυχόντα σε κάποιες συγκεκριμένες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας του 2016 στον νομό Κορινθίας παρά τον «ευγενή» αγώνα όπως γράφει που είχα δώσει, ως Eπίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας. Το απαράδεκτο, ψευδές και ανυπόστατο αυτό δημοσίευμα παρουσιάζεται αυτούσιο παρακάτω, ως τυπικό δείγμα μιας κατά φαντασίαν και κατά προσέγγισιν δημοσιογραφίας, με αντικείμενο μια υποψηφιότητα που δεν υπήρξε ποτέ.

Μία ανύπαρκτη υποψηφιότητα

 

Τώρα το πως απέτυχα σε εκλογές πολιτικού χώρου που δεν ανήκω ιδεολογικά και δεν θα συμμετείχα ποτέ εκ του γεγονότος ότι δεν υπήρξα ποτέ ούτε καν απλό μέλος, είναι άξιον απορίας και εγείρει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που προσεγγίζει τα θέματά του ο δημοσιογράφος κος Β. Λάλος.

Μία ετεροχρονισμένη απάντηση

 

Θεώρησα λοιπόν έστω και ετεροχρονισμένα (μιας και το αγνοούσα ως άρθρο), να απαντήσω στο ανυπόστατο και ψευδές αυτό δημοσίευμα του κου Β.

Λάλλου, για να αποκαταστήσω την αλήθεια που αφορά το άτομό μου, και με θίγει προσωπικά για τους λόγους που θα αναπτύξω παρακάτω.

Ιδού το ψευδές δημοσίευμα (που με αφορά) του κου Β. Λάλου, αυτούσιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ