Α.Παπακυριάκος και Αν.Γκιολής στις πληγείσες περιοχές του Δήμου από τον παγετό

107

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές του Δήμου από από τον παγετό.

Σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής συνοδευόμενοι από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τοπικούς παράγοντες επισκέφθηκαν κοινότητες του Δήμου που επλήγησαν πρόσφατα από τον παγετό.

Ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως σε αμπελοειδή αλλά και σε πυρηνόκαρπα.

Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους δημότες ότι ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για όλες τις κοινότητες του Δήμου και από σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις των αγροτών για να πραγματοποιηθούν αυτοψίες από κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις αγροτικές τους περιουσίες.

Παρακαλούμε όλους όσους επλήγησαν από τον παγετό να προσέλθουν άμεσα για τις δηλώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι έλεγχοι από τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ.

Ο κ. Γκιολής δεσμεύθηκε ότι θα μιλήσει άμεσα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι από τους γεωπόνους.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το άμεσο ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για επίσπευση των διαδικασιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ