Α.Πνευματικός”Η μισή αλήθεια είναι πάντα χειρότερη από το ψέμα…κ. Νανόπουλε”

94
Μια φωτογραφία 7/8/2019 ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Παραιτηθείτε κ. Νανόπουλε.
Η μισή αλήθεια είναι πάντα χειρότερη από το ψέμα.
Αλήθεια εσείς και η οικογένεια σας, πίνετε σήμερα νερό από το δίκτυο;
1) Σήμερα μας είπαν, ότι μόλις χθες βγήκαν τα αποτελέσματα ανάλυσης του νερού. Την Παρασκευή λοιπόν που είπαν ότι το νερό είναι πόσιμο, δεν είχαν καμμία ανάλυση χημική ή μικροβιολογική. Αυτό λέγεται υπεύθυνη πολιτική ;
2) Εμείς μιλάμε για ποιοτικό πόσιμο νερό αποκλειστικά Στυμφαλίας που απολάμβαναν οι Κορίνθιοι και ο κ. Νανόπουλος λέει, ότι το νερό με πρόσμιξη με νερά γεωτρήσεων είναι και τώρα πόσιμο, παρόλο ότι η αγωγιμότητα είναι 5,5 φορές μεγαλύτερη και παρόλο την ύπαρξη στοιχείων στο νερό που απουσίαζαν από το νερό Στυμφαλίας. Αλήθεια ο ίδιος και η οικογένεια του, πίνουν σήμερα νερό από το δίκτυο;
3) Η σύμφωνη γνώμη της ΔΕΥΑΚ για την υδροδότηση του Κιάτου ήταν αυτονόητη και έπρεπε να γίνει. Τα νερά των πηγών είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου Συκιωνίων . Το δικαίωμα είναι αυτονόητο και προβλέπεται από το «διαχειριστικό σχέδιο για τα νερά της Βορείοανατολικής Πελοποννήσου και νήσων Ιονίου», με βάσει του οποίου υδροδοτήθηκε και ο Δήμος Κορινθίων.
Γιατί ο κ. Νανόπουλος δεν αναφέρει, ότι η υδροδότηση για το Κιάτο που που εμείς γνωμοδοτήσαμε θετικά, προβλέπει στην τεχνική έκθεση του Δήμου Σικυωνίων, κοινή υδρομάστευση Κορίνθου – Κιάτου που η κατασκευή αυτής, θα έδινε στο μέλλον απεριόριστες ποσότητες νερού, ακόμα και σε δύσκολες υδρογεωλογικά χρονιές;
Ο Δήμος Σικυωνίων το έχει αποδεχθεί χρησιμοποιώντας για την έγκριση του έργου την περιβαλλοντική μελέτη με την οποία υδροδοτήθηκε η Κόρινθος. Ο κ. Νανόπουλος δυστυχώς παραιτήθηκε από το δικαίωμα μας για την κατασκευής της κοινής υδρομάστευσης.
4) Αντί να υλοποιηθεί αυτή η υδρομάστευση ο κ. Νανόπουλος προσωπικά συμφώνησε και επέτρεψε ο Δήμος Σικυωνίων να κατασκευάσει παράνομα εγκαταστάσεις αντλιοστασίων πάνω στις δικές μας, από τις οποίες σήμερα υδροδοτείται το Κιάτο. Μπορεί να μας πει γιατί το επέτρεψε αυτό, κάτι που εμείς σταματήσαμε με μήνυση που καταθέσαμε την 8/8/2019. Μπορεί να μας πει γιατί την μήνυση την εγκατέλειψε χωρίς να καταθέσει, ή αν δεν του άρεσε γιατί δεν έκανε μία δική του, όταν επανεκινήθηκαν τα έργα το Φθινόπωρο του 2019 για να τα σταματήσει; Εμείς απαντάμε, γιατί είχε συμφωνήσει με την κατασκευή τους ξεπουλώντας τα συμφέροντα του Δήμου Κορινθίων.
5) Τα χωρίς αδειοδότηση, παράνομα έργα υδρομάστευσης και δεξαμενών 250 περίπου τετραγωνικών μέτρων του Δήμου Σικυωνίων, γύρω από την προσωρινή υδρομάστευση της Κορίνθου, γιατί δεν τα σταμάτησε; Τον ενημέρωσα προσωπικά πολλές φορές κατά την κατασκευή τους και δεν έκανε τίποτα.
Καλώ για άλλη μια φορά τον κ. Νανόπουλο να παραιτηθεί, γιατί έβαλε τα συμφέροντα του Δήμου Σικυωνίων πάνω από τα συμφέροντα του Δήμου μας που ορκίστηκε να υπηρετεί. Υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του τόπου καταγωγής του (Καρτέρι Στυμφαλίας ) δημότης του οποίου ήταν μέχρι το 2008.
Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ