Α.Πνευματικός”Ο δήμαρχος ταλαιπωρεί τους επιχειρηματίες στα “Περιβολάκια” με το «βλέποντας και κάνοντας»

92
Αρνήθηκαν παράνομα να ολοκληρώσουν την πλατεία όπως προβλεπόταν από την μελέτη με βάση την οποία δημοπρατήθηκε του έργο, που προβλέπει τοποθέτηση 16 ίδιων ομπρελών για τις ανάγκες και των καταστημάτων.
Εμείς αγωνιστήκαμε και παλεύουμε και σήμερα να ολοκληρωθεί η πλατεία . Η δημοτική αρχή των Νανόπουλου, Σταυρέλη, Καλλίρη, Πιέτρη Τίμου και Γκερζελή μας αγνόησαν και τα προβλήματα τώρα αρχίζουν. Κανονιστική για την πλατεία υπάρχει και δεν εφαρμόζεται .
Ομπρέλες μπορούν να μπουν . Εμείς έχουμε διαφωνία για το αισθητικό αποτέλεσμα αν βάλει το κάθε κατάστημα ότι ομπρέλες επιθυμεί .
Η δημοτική αρχή δεν έχει πολιτική για την πλατεία και την χρήση της από τα καταστήματα και βαδίζει όπως συνηθίζει με το «βλέποντας και κάνοντας». Αφού δεν είχε πρόθεση να ολοκληρώσει την πλατεία με την τοποθέτηση και των ομπρελών, όφειλε να εκδώσει νέα κανονιστική αποτυπώνοντας την πολιτική της!!!
Σήμερα ταλαιπωρούν τους επιχειρηματίες των καταστημάτων και κατά την προσφιλή τους τακτική φταίει ο Πνευματικός. Αυτοί απέσυραν παράνομα τις ομπρέλες των καταστημάτων από την πλατεία, χωρίς να προβλέπεται από την ισχύουσα κανονιστική.
Η έκδοση νέας κανονιστικής απαιτεί τουλάχιστον 2 μήνες. Τα καταστήματα τι θα κάνουν ;
Η δημοτική αρχή των Νανόπουλου, Σταυρέλη, Καλλίρη, Πιέτρη Τ., Γκερζελή για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την ανικανότητα τους.
ΣΧΌΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΈΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ