Α.Πνευματικός”Σήμερα και Τρίτη δομή στην Κόρινθο με τις… ευλογίες Δήμου και βουλευτών”

55

Είπαμε και σήμερα αλλά και πριν μερικούς μήνες, ότι την δημοτική αρχή την ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η αποτροπή εγκατάστασης νέων δομών για τους παράνομους μετανάστες στην Κόρινθο.

Εμείς με πολύχρονους αγώνες καταφέραμε τον Ιούλιο του 2019 να υπογράψουμε το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το οποίο άμεσα μας επαραχωρείτο το γήπεδο του στρατοπέδου και μετά την πολεοδόμηση που θα έκανε ο Δήμος Κορινθίων, εκτάσεις πάνω απο 150 στρέμματα του στρατοπέδου.

Είχαμε ένα όπλο στα χέρια μας που ο κ. Βασίλης Νανοπουλος και οι τρεις βουλευτές της ΝΔ αντί να το χρησιμοποιήσουν για την αποτροπή της νέας εγκατάστασης μεταναστών το χαρακτήρισαν κουρελόχαρτο αποδεχόμενοι – ανεχόμενοι τον χαρακτηρισμό του Υπουργού κ Χρυσοχοείδη. Πριν 15 ημέρες το ¨κουρελόχαρτο ¨ έγινε δια μαγείας στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου επίσημο έγγραφο που μας έδωσε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την πολεοδόμηση του στρατοπέδου.

Επικοινωνία και σκοπιμότητα χωρίς να κάνουν την παραμικρή αυτοκριτική .
Σήμερα και Τρίτη δομή στην Κόρινθο .

Κάτι πάλι επικοινωνιακά θα πει ο κ. Β Νανόπουλος.

Μάλλον θα φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή πάλι . Θα βγάλουμε και ένα αγωνιστικό δελτίο τύπου και θα περιμένουμε την νέα δομή να λειτουργήσει .

Alexandros Pnevmatikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ