Α.Πνευματικός” μην εκτίθεστε κ.Νανόπουλε πρόκειται γιά ίδρυση νέας δομής…διαβάστε καλύτερα”

131

Ας διαβάσει καλύτερα την απόφαση για να μην εκτίθεται ο κ. Β Νανόπουλος . Πρόκειται περί ίδρυσης νέας δομής αν ξέρει να διαβάζει .
Όσον αφορά στα κατά καιρούς φληναφήματα τα αναφερόμενα μόνο από αυτόν του τονίζω πάλι. Η ανοικτή δομή μεταναστών άρχισε να κατασκευάζεται μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του με την ανοχή και έγκρισή του για να δώσει καλές εξετάσεις στην νέα κυβέρνηση και στον στον κ. Μητσοτάκη ,που ήλθε για να τον στηρίξει με την παρουσία του στις εκλογές.

Δεν έδωσε καμμία μάχη για να αποτραπεί η νέα ανοιχτή δομή μεταναστών στην Κόρινθο, αλλά υιοθετώντας την αναφορά του υπουργού για το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης ότι είναι ¨κουρελόχαρτο ¨(που εμείς είχαμε καταφέρει να υπογράψουμε αρχές Ιουλίου του 2019 ), βοήθησε όσο κανένας άλλος Δήμαρχος στην Ελλάδα για την δημιουργία κέντρου για παράνομους μετανάστες. Το ίδιο κάνει και σήμερα.

Δεν δίνει καμμία μάχη, καθησυχάζει τον κόσμο περιμένοντας να ξεχαστεί το γεγονός και λέγοντας για ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Να του θυμίσω ότι εμείς δώσαμε πραγματική μάχη όταν ιδρύθηκε η κλειστή δομή με αποκορύφωμα την αποχώρηση μου από το τότε κυβερνητικό και ισχυρό κόμμα ΠΑΣΟΚ, όχι υποκριτικά αλλά ουσιαστικά και μέχρι σήμερα δεν επέστρεψα . Μηνύθηκα απο τον τότε υπουργό της συγκυβέρνησης στέλεχος της ΝΔ κ. Δένδια, απειλήθηκα και πολλά άλλα που δεν είναι της ώρας να ειπωθούν .

Εσείς τι κάνατε το Σεπτέμβρη του 2019;;ΤΙΠΟΤΑ!!! Ξέχασα, πήγατε με τους αντιδημάρχους σας και ένα απορριμματοφόρο στα διόδια, φωτογραφηθήκατε, κάνατε δηλώσεις και επιστρέψατε να βοηθήσετε στην κατασκευή των εγκαταστάσεων με την ανοχή σας τουλάχιστον.
Αλήθεια το ¨ Μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ¨ είναι ¨κουρελόχαρτο¨;
Αν είναι ¨κουρελόχαρτο¨γιατί σήμερα ο Δήμος το υλοποιεί για να κάνει την πολεοδόμηση του στρατοπέδου;
Αν δεν υπήρχε το ¨ κουρελόχαρτο ¨ σήμερα θα είχαμε σε εξέλιξη την πολεοδόμηση του στρατοπέδου που θα δώσει πάνω απο 150 στρέμματα έκταση στον Δήμο για χώρους διοίκησης, πολιτισμού, αναψυχής, αθλητισμού, εκπαίδευσης κλπ;
Προέβλεπε το μνημόνιο κ. Νανόπουλε ή όχι την άμεση παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου;
Η ανοιχτή δομή έγινε ή όχι στο χώρο του γηπέδου και θα έπρεπε να ήταν ο βασικός λόγος από πλευράς του Δήμου για να αποτραπεί η δημιουργία της ανοικτής δομής και να υπήρχε εκεί σήμερα το δημοτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο;
Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες Δήμοι που δεν φιλοξενούν ούτε μια δομή για μετανάστες.
Εσείς καλωσορίζετε και την νέα δομή, όπως κάνατε και το Σεπτέμβριο του 2019 και δεν έχετε την πολιτική βούληση να δώσετε κανένα αγώνα.

Αλέξανδρος Πνευματικός 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ