Α.Τσελέντης: «Έγκλημα η αδιαφορία…ο Εγκέλαδος που ζει εκεί δεν θα χτυπήσει αλλά θα περιμένει να τελειώσει η γελοία γραφειοκρατία τους!-ΦΩΤΟ

321

«Σεισμό» στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στις Τοπικές Αρχές…. προκαλεί η ανάρτηση του Διευθυντή Σεισμολογικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη, στο facebook σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου στον Συνοικισμό. 

Ο καθηγητής δεν μασάει τα λόγια του και παρουσιάζει την πραγματικότητα που απειλεί καθημερινά παιδικές ζωές! Όπως αναφέρει, δεν πίστευε στα μάτια του, ότι οι εικόνες από το ετοιμόρροπο σχολείο που έφτασαν στα χέρια του είναι αληθινές. Φανερά εκνευρισμένος, συμπέρανε ότι πιθανόν οι ζωές των παιδιών του συγκεκριμένου σχολείου της Κορίνθου δεν έχουν καμία αξία… αφού δεν είναι από την Εκάλη η το Ψυχικό ώστε να εκπαιδεύονται για μελλοντικοί ηγέτες… Κατά τη γνώμη του, η εικόνα του συγκεκριμένου σχολείου που βρίσκεται σε μία πολύ σεισμογενή περιοχή είναι αποτέλεσμα εγκληματικής αδιαφορίας κράτους και Τοπικών Αρχών!

Πόσες αθώες ψυχές θα θρηνήσουμε άραγε στο ενδεχόμενο ενός σεισμού… τι θα πουν τότε οι υπεύθυνοι… ότι φταίει ο σεισμός… ;;; Η απάντηση από τον καθηγητή είναι ένα μεγάλο όχι… ”Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός! Εμένα περίμεναν; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!”

Όπως αναφέρει ο κ. Τσελέντης, ο Διευθυντής Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου κορινθίων Γιάννης Τσολάκης, ενημέρωσε πως για το θέμα αυτό έχουν ενημερωθεί και έχει δοθεί εντολή στο αρμόδιο εργολάβο που έχει αναλάβει την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, να δώσει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο έργο επισκευής των προβλημάτων, που εντοπίζονται στο εν λόγο σχολικό συγκρότημα. Δηλαδή… ο Εγκέλαδος που ζει στη γειτονιά τους δεν θα χτυπήσει αλλά θα περιμένει να τελειώσει η γελοία γραφειοκρατία τους!

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη ξεπέρασε τις 1200 αντιδράσεις και τις 185 κοινοποιήσεις και προκάλεσε ρεπορτάζ ακόμα και από την ΕΡΤ, η οποία ανέδειξε το θέμα.

πηγή-dmnews.gr