Βίαια επεισόδια…!! στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-φωτό

130

Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς έξω από το ΟΑΚΑ (20:30, COSMOTE SPORT 1) αλλά και στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου εκτυλίσσονται επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων.

Τα πρώτα επεισόδια εκδηλώθηκαν καθ’ οδόν προς το γήπεδο, ενώ ακολούθησαν συγκρούσεις γύρω από το ΟΑΚΑ και λίγο πριν τις 7 μεταφέρθηκαν και εντός του γηπέδου.

Την ίδια στιγμή οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να σπάσουν τα διαχωριστικά μέσα στο γήπεδο, ενώ πέταξαν και φωτοβολίδα ευθείας βολής!

Επεισόδια στην Κηφισίας

Μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Αγησιλάου δίπλα από το Golden Hall στη λεωφόρο Κηφισίας, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν στη λεωφόρο Κηφισίας κοντά στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια προσπάθησαν να προσεγγίσουν οπαδούς του ΠΑΟΚ και εμποδίστηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

Γύρω από το ΟΑΚΑ έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και μηχανές. Οι οπαδοί έβαλαν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών.

Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια και τη χρήση χημικών που έγινε έξω από τις θύρες που φιλοξενούν τους φιλάθλους της ΑΕΚ, αστυνομικοί περικύκλωσαν και χτύπησαν οπαδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί μπήκαν ανεξέλεγκτα στο γήπεδο, καθώς ο έλεγχος στα τουρνικέ ήταν ελλιπής.

Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν όχημα οπαδών του ΠΑΟΚ στο Μαρούσι

Οπαδοί, λίγο πριν εισέλθουν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, έκαψαν ένα βαν, στο Μαρούσι, κοντά στο εμπορικό κέντρο MALL.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για δεκάδες οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι έβγαλαν με τη βία από το βαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε αυτό, και έκαψαν το όχημα τους.

zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ