Βασίλης Νανόπουλος: Πολύ δύσκολη παραμένει η κατάσταση στις κοινότητες του Δήμου Κορινθίων-βίντεο

58

Πολύ δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Κορινθία με τη φωτιά που ξεκίνησε από τις Κεχριές να παραμένει σε έξαρση και να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Πριν λίγο δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ακόμη ένας οικισμός στην Κορινθία, το Ρυτό.

Νωρίτερα είχε δοθεί εντολή από τον δήμαρχο Κορινθίων να εκκενωθούν προληπτικά ο οικισμός Δράσσα καθώς και το ράντζο κατασκήνωση «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας. Όλα τα παιδιά θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου με τα λεωφορεία ΚΤΕΛ. Επίσης από το πρωί έχει εκκενωθεί.

Θέλω να ενημερώσω τους δημότες του δήμου Κορινθίων πως η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από χθες στο δήμο μας είναι σε πολλά σημεία ανεξέλεγκτη και γι αυτό αποφασίστηκε να εκκενωθούν το μεσημέρι ο οικισμός Ντράσα και η κατασκήνωση Ranch ΣΚΟΥΡΑΣ.

Ζήτησα επίσημα από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια να κηρυχθεί ο δήμος Κορινθίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού πλέον πληρούνται όλα τα κριτήρια.Παρακαλώ τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί τις επόμενες ώρες, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει εξέλιξη της πυρκαγιάς.

πηγή-korinthosTV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ