ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ “Την 21η νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κορινθος 06 στο Ξυλόκαστρο

94

Την 21η νίκη της στο πρωταθλημα καμαρωσε η Κορινθος 06 στο γήπεδο Ξυλοκαστρου με τον Πανκαμαριακο,τον οποίο νίκησε άνετα με 3-0.

Τρία πανέμορφα γκολ  (…φυσικά κανένα δεν ήταν πιαστο όπως στο βόλεϊ …),τρία δοκάρια, κεφαλιες και σουτ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και φυσικά ποιοτικό ποδόσφαιρο από πλευράς φιλοξενουμενων, καθώς και δύο καλές ευκαιρίες για γκολ των γηπεδούχων, όταν βέβαια το ματς είχε κριθεί, συνθέτουν την εικόνα του παιχνιδιού.

Όπως συνηθίζει η Κορινθος 06 μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και μόλις στο 2′ προηγήθηκε 1-0, με τον Τζανετο με ωραία κεφαλιά να εκμεταλευεται την γλυκεια σεντρα του αρχηγού Βασίλη Φιλη. Στο 13′  (Σάντα ), στο 32′, (Χρυσαφιδης ) και στο 33′  (Μαγγινας ), σημάδεψαν τα δοκάρια του γκολκίπερ Χρονη, αλλά ο Μανωλης Λυγκος ένα λεπτό αργότερα την …έσπασε στους συμπαίκτες του γράφοντας με ωραία προσπάθεια το 2-0 για την ομάδα του.

Χαλαρωσαν λίγο οι παίκτες του Μπινιαρη δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κανουν δύο καλές ευκαιρίες , με τον Ντονται στο 36′, το φάουλ του οποίου εδιωξε με υπερενταση ο Σκουρτης, ενώ στο 43′ ο Λεντερης δεν εκμεταλευτηκε το γλιστρημα του Μαυρελη και φάτσα με τον Σκουρτη έστειλε τη μπάλα άουτ αφού ο πολύ καλός τερματοφυλακας της Κορινθου 06 του είχε κλείσει το οπτικό πεδίο. Αυτή ήταν η εικόνα του μεστου Α’ ημιχρόνου.

Στο Β ‘ ημίχρονο ο Λυγκος αιφνιδιασε τους πάντες στο 48’ και με ένα καταπληκτικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.Με πολλές αλλαγές και με οικονομια δυνάμεων οι παίκτες του Στ.Μπινιαρη, δεν είχαν πρόβλημα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στα φιλοτιμα παιδιά του Πανκαμαριακου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Καλαρας. ΒΟΗΘΟΙ :Μπουρτζοβιτης-Ν. Τσολακης που και οι τρεις πέρασαν απαρατηρητοι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ:Χρονης, Kalvakanti, Σελαμαι, Δεσποτελης, Τακουμακης, Γεωργοπουλος, Ροντριγκεζ, Δεδακης, Λεντερης, Ντονται, Παλλας. Έπαιξαν και οι : Ragas, Χαριστανης, Αλεξοπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τριμπονιας, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Αραπογλου  (73′ Οικονόμου ), Σαντα  (77′ Βασος ), Χατζησοφρωνιου, Χρυσαφιδης, Λυγκος  (65′ Τζανετης ), Τζανετος  (77’Δημητριάδης ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ