Βλάσης Χολέβας: Καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για ρευματοκλοπή

80

Ο Βλάσης Χολέβας καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ρευματοκλοπή.

Επίσης κατηγορείται και για ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος που υπήρχε άφθονο στα κρυφά ταμεία του οίκου νυφικών που είχε στο Κολωνάκι.

Ο σχεδιαστής μόδας αυτή τη φορά κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή και δικάστηκε ερήμην καθώς δεν πήγε στο δικαστήριο ούτε και εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso στη δικογραφία αναφέρεται ότι κατανάλωσε πάνω από 17.000 ευρώ ρεύμα «δωρεάν» πειράζοντας τον μετρητή του όπως κατέθεσε μάρτυρας του ΔΕΔΔΗΕ και δεν πλήρωσε τίποτα. Μάλιστα στη δικογραφία εμφανίζεται ως αγνώστου διαμονής, ενώ, όπως ανέφερε στο δικαστήριο η δικηγόρος του ΔΕΔΔΗΕ, έχει πλέον κλείσει το κατάστημα του  στο Κολωνάκι.

«Πήγαμε για έλεγχο στον ισόγειο επαγγελματικό χώρο και διαπιστώσαμε ότι, εκτός από τις κομμένες εξωτερικά σφραγίδες, ήταν πειραγμένος και ο μετρητής», κατέθεσε ο υπάλληλος του και πρόσθεσε: «Είχε μετατοπιστεί ο άξονας του μετρητή, με αποτέλεσμα να καταγράφει μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας».

Οι κλεμμένες κιλοβατώρες ανέρχονται στις 96.170 κιλοβατώρες, αξίας 17.067,57 ευρώ, ενώ το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια ενέργεια για την εξόφληση της οφειλής κατέστησε μονόδρομο την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Ο Βλάσης Χολέβας καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή επί τριετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ