Βολές Νίκα… εξαπέλυσε πυρά κατά Σαμαρά- Κικίλια “Εγώ δεν υποτάσσομαι” -βίντεο

919

“Εγώ δεν υποτάσσομαι”, τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κι εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, απαντώντας χθες το βράδυ στο Διοικητήριο Μεσσηνίας σε σχετικές ερωτήσεις, για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στο Επιμελητήριο, στη σύσκεψη για την τουριστική ανάπτυξη του νομού.

Σημείωσε ότι “έχω ψηφιστεί να έχω ένα ρόλο, τη σημαία της ελευθερίας μου δεν την υποστέλλω” κι επεσήμανε πως “είμαι περιφερειάρχης και με τις ψήφους της Αριστεράς. Με τις ψήφους ενός κόμματος δεν βγαίνεις περιφερειάρχης”, ενώ υπογράμμισε το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασής του και πως δεν ανήκει σε κομματικό στρατό, που ό,τι του λένε, κάνει.

Ο κ. Νίκας παρατήρησε ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δίνουν τεράστιο αγώνα για τα εθνικά θέματα, κάποιοι ασχολούνται με μικροπολιτικές κάθε είδους δεν έχουν καμία σχέση.

Μίλησε για μικροπολιτικές τύπου Πάτση που ήταν στα σπλάχνα της κυβέρνησης κι εναντίον των λαϊκών συμφερόντων, του φτωχού κόσμου και για επισυνδέσεις, υποκλοπές που δηλητηριάζουν τον πολιτικό μας βίο.

Εβαλε κατά αυτών που νοιάζονται να ενισχύουν τη θέση τους και τη θέση των ομάδων τους, την επόμενη μέρα, δηλώνοντας πως δεν τους αφορούν. “Ολα τα ζητήματα αυτά τα αφήνω στην κρίση σας”, είπε ο περιφερειάρχης και ανέφερε ότι στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο  συζητήθηκαν μείζονα θέματα κι έπρεπε να είναι παρούσα Περιφέρεια, που συντονίζει, χρηματοδοτεί και προβάλλει τον τουρισμό και της Μεσσηνίας.

Για τον υπουργό Β. Κικίλια υπενθύμισε ότι δεν είχε καλή σχέση απ’ όταν ήταν υπουργός Υγείας, “αντιμετώπισα τα μύρια όσα στο αίτημα να γίνει το Παναρκαδιικό Νσσοκομείο νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid”. Εκτίμησε ότι “θα έπρεπε να είχε το τακτ να με καλέσει”κι εξέφρασε τη λύπη του “και για το περιεχόμενο του λόγου του”.

Για τη μη παρουσία του στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., απάντησε ότι “στα εγκαίνια παραδοσιακά δεν πάω” και προέτρεψε “να μιλάμε για την ακρίβεια, για το σούπερ μάρκετ, την ενέργεια, τον Πάτση, αυτά που προβληματίζουν τον κόσμο”.

Για το φιλί του δημάρχου Καλαμάτας στον Αντώνη Σαμαρά σχολίασε “εμένα δεν μου αρέσουν τα φιλιά, με τον covid ψιλοαπαγορεύονται κιόλας”.

πηγή-eleftheriaonline.gr