Βρέθηκε η αιτία που πλημμύριζε η Λ. Αθηνών ( φωτογραφίες)

108

Ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για τον δήμο Κορινθίων , πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες επί της Λεωφόρου Αθηνών.

Οι κάτοικοι που τα σπίτια τους βρίσκονται στον συγκεκριμένο δρόμο  κάθε φορά που βρέχει τους πιάνει πανικός, για το φόβο μιας επικείμενης  πλημμύρας , φόβο που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Ο νέος και έμπειρος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , Γιώργος Πούρος ευαισθητοποιήθηκε  αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα  και με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου προέβη σε καθαρισμό στα φρεάτια  και σε τομές του δρόμου αυξάνοντας τα  , από την αρχή της Λεωφόρου Αθηνών   έως το ύψος της Ποσειδωνίας.

Εκεί σε μία από τις τομές βρέθηκε σχάρα ομβρίων η οποία ήταν καλυμμένη  με πίσσα  και προφανώς ευθύνεται για την συρροή των ομβρίων στην Αθηνών.

Ας ελπίσουμε πως το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και οι κάτοικοι δεν θα τρέμουν πλέον μήπως και οι  αντλίες που χρησιμοποιούν κάποια σπίτια , δεν λειτουργήσουν από ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος .

Αξίζει να σημειώσουμε πως συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται κοντά  στον παλιό ΟΣΕ, την περασμένη εβδομάδα η αντλία που χρησιμοποιούσαν στην αυλή δεν λειτουργούσε την ώρα της σφοδρής καταιγίδας , λόγω διακοπής ρεύματος.

Μπορεί  κανείς να φανταστεί  την αγωνία και τον φόβο των ανθρώπων, μήπως  δουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται για άλλη μία φορά , γιατί κακά τα ψέματα ο συγκεκριμένος δρόμος στα  ακραία καιρικά φαινόμενα πλημμύριζε σπίτια .

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

πηγή φωτογραφιών Μιχάλης Παρασκευάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ