Βρέθηκε ο κούριερ, αναζητείται το ταξί: Ραγίζει καρδιές η οικογένεια του Ιάσωνα

95

Η τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό του κούριερ που ήταν μπροστά στο μοιραίο ατύχημα του Ιάσωνα, έφερε αποτέλεσμα και πλέον αναζητείται ο οδηγός ταξί.

Από χθες που πήρε διαστάσεις το θέμα με το τραγικό ατύχημα του Ιάσωνα έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό μαρτύρων.

Έγινε μάλιστα μεγάλη έκκληση για τον κούριερ που φαίνεται στο video ντοκουμέντο να λέει αγανακτισμένος στους αστυνομικούς οτι ο 23χρονος είχε περάσει κανονικά με πράσινο. Στα social media άπαντες έψαχναν κάποια πληροφορία για αυτόν, προκειμένου η οικογένεια του νεαρού να έρθει σε επαφή μαζί του και να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης…

Σελίδες στο Facebook οδηγών ταχυμεταφορών άρχισαν να ψάχνουν και εκείνες για τον συνάδελφό τους και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει, καθώς σύντομα ο άνδρας αυτός εντοπίστηκε και υπήρξε επαφή μαζί του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Επειδή υπήρξε επαφή με τον συνάδερφο, κατεβάσαμε εμείς την ανάρτηση αναζήτησης του. Ευχαριστούμε όλους και όλες για την άμεση απόκριση.

Πλέον, η αναζήτηση στρέφεται πλέον σε ένα άλλο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν οδηγό ταξί που είδε το περιστατικό και μπορεί η μαρτυρία του να είναι καθοριστική.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα και η αδελφή

Τα όσα είπε η μητέρα και η αδελφή του του Ιάσωνα στον Alpha, πραγματικά ραγίζουν καρδιές, καθώς μέσα στον πόνο για την τεράστια αυτή απώλεια κατάφεραν να πάρουν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, προκειμένου να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

«Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο.

Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», είπε η μητέρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ