Βυθιζόμενη Γέφυρα Ισθμίας”Στα “αεροβίντεο”λειτουργεί μια χαρά…!!!στην πραγματικότητα κλειστή λόγω”…? -βίντεο

171

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας στις 18//5/2018 , τελικά θα πράξουν το Νόμιμο . Θα αναθέσουν την συντήρηση της βυθιζόμενης Γέφυρας της Ισθμίας στον δεύτερο συμμετέχοντα στον διαγωνισμό εργολάβο και ο οποίος είχε τις προϋποθέσεις .
Οι ΑΙΣΩΠΕΙΟΙ ΜΥΘΟΙ κάποιων μεγαλόστομων περί δυο εργολάβων , και ως χρόνος περάτωσης του έργου σε ένα μήνα τέλος !!
Ας βγουν ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΕΣ τώρα να απολογηθούν στους Δημότες γιατί αυτή η καθυστέρηση και γιατί τόσα ψεύδη !! Η βυθιζόμενη γέφυρα εάν όλα πάνε καλά θα λειτουργήσει στο τέλος του μηνός Ιούλιου ίσως και στο πρώτο δεκαήμερο του Αύγουστου 2018 !
Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Ίσθμιας έχουν υποστεί τεράστιες οικονομικές και ηθικές ζημίες .
Αξιώστε την αποζημίωση σας έστω και με μια Δημόσια συγγνώμη από τους Διοικούντες με συνήγορο τους την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς Αντιδημάρχους οι οποίοι έκαναν δημόσια ψευδείς δηλώσεις και οι οποίοι όλοι μαζί ταλαιπώρησαν και ζημίωσαν ολόκληρο το Δημοτικό διαμέρισμα για έξη ολόκληρους μήνες πριν την έναρξη εργασιών συντηρήσεις της βυθιζόμενης γεφύρας .

πηγή-facebook.com-

Haris Marinis

Η μηχανική του Ισθμού της Κορίνθου. Πως λειτουργούν οι βυθιζόμενες γέφυρες

Την εντυπωσιακή βύθιση της γέφυρας στις άκρες του Ισθμού της Κορίνθου κατέγραψαν οι Up Drones, προσφέροντας ένα απολαυστικό βίντεο με πανοραμικά πλάνα από Drone, αλλά και υποβρύχιες λήψεις με τον τρόπο που λειτουργούν οι εν λόγω γέφυρες.

Η γέφυρα βρίσκεται στα άκρα της Διώρυγας της Κορίνθου, διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων μέχρι 3 τόνους μεταξύ του Λουτρακίου και της Κορίνθου και βυθίζεται κάθε φορά που πρόκειται να περάσει πλοίο μέσα από τη διώρυγα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

πηγή-UP DRONES

Σ.Σ. Μόνο που σήμερα ειναι βυθισμένη εδώ και 6 μήνες και άγνωστο πότε θα ανέβει…!!! Με ευθύνη Δήμου και εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ