Βόλος: 12χρονος κατήγγειλε τoν βιασμό της 10χρονης αδελφής του από τον πατέρα τους ( βίντεο)

75

Μάρτυρας της αρρωστημένης κατάστασης που βίωνε η αδελφή του έγινε ένας 12χρονος, που κατήγγειλε τον πατέρα.

Το περιστατικό λάμβανε χώρα μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Βόλο για τουλάχιστον έξι μήνες, όταν η μητέρα έλειπε για δουλειά.

Ο ανήλικος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, το είπε στη μητέρα του κι εκείνη κατέθεσε μήνυση σε βάρους του συζύγου της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες, διάστημα κατά το οποίο απασχολεί και την Εισαγγελία του Βόλου, που κάτω από απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

Σε βάρους του άνδρα, ο οποίος είναι σε ηλικία 35- 40 ετών, ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στη φάση της κύριας ανάκρισης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης αδελφής του, όταν η περίπου 30 ετών μητέρα τους ήταν στη δουλειά της.

Το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα τους και εκείνη αμέσως πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας ασελγούσε στην κόρη του για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ μόλις η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες. Σε αυτό το πλαίσιο, ελήφθησαν καταθέσεις από τη μητέρα και τα δύο παιδιά, που είναι μαθητές του Δημοτικού.

«Θα κληθεί τις επόμενες μέρες να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου»

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του πατέρα, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες μέρες στον ανακριτή Βόλου, για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και οι δύο κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.

Ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ εργαζόταν κανονικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 12χρονος είχε από καιρό αντιληφθεί τι έκανε ο πατέρας στην αδελφή του, αλλά τελευταία αποφάσισε να αποκαλύψει τη φρίκη στη μητέρα του.

Η 10χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη έδιωξε τον άνδρα από το σπίτι της και κίνησε τις νομικές ενέργειες σε βάρος του.

 

ant1news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ