Β Νανόπουλος” Ξεκινούν οι αναπλάσεις σε Άγιο Γεώργιο και Μπαθαρίστρα”-φωτο

158

Στην Τρίπολη ο Δήμαρχος Κορινθίων για την υπογραφή του νέου έργου -1,1 εκ ευρώ από το ΕΣΠΑ.

Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος για την υπογραφή νέου έργου ΕΣΠΑ ύψους 1,1 εκ ευρώ! Πρόκειται για την ένταξη της Πράξης «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων επέκτασης σχεδίου πόλεως Κορίνθου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του Περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια οικονομική στο περιβάλλον του Ε.Π. «Πελοπόννησος».

Το έργο αφορά σε εργασίες ανάπλασης στους χαρακτηρισμένους κοινόχρηστους χώρους της πόλης της Κορίνθου:
⦁ Στο Ο.Τ. Γ220 στη θέση Άγιος Γεώργιος όπου η πλατεία θα επιστρωθεί με κυβόλιθους, θα γίνουν φυτεύσεις και θα τοποθετηθούν επιστύλια και ενδοδαπέδια φωτιστικά. Ο χώρος στάθμευσης θα επιστρωθεί επίσης με κυβόλιθους βιομηχανικού τύπου. Η συνολική επιφάνεια παρέμβασης είναι 1.880 m2 για το χώρο στάθμευσης και 3.610m2 για την πλατεία.
⦁ Στο Ο.Τ. ΚΧ635Α στη θέση Μπαθαρίστρα, όπου η πλατεία θα επιστρωθεί με έγχρωμους κυβόλιθους, θα γίνουν φυτεύσεις και θα τοποθετηθούν επιστύλια και ενδοδαπέδια φωτιστικά. Η συνολική επιφάνεια παρέμβασης είναι 1.400m2 για την πλατεία.

«Τα έργα θα προχωρήσουν γρήγορα γιατί οι πολίτες τα έχουν ανάγκη» ανέφερε ο Δήμαρχος στην τοποθέτηση του. «Είμαστε εδώ για να συνεργαζόμαστε με την περιφέρεια και να υλοποιούμε νέα έργα για τους πολίτες. Το πράττουμε ήδη και θα συνεχίσουμε έτσι σε όφελος των περιοχών και των πολιτών» κατέληξε ο δήμαρχος λαμβάνοντας εύσημα για την άρτια δουλειά και την καλή συνεργασία και από τον Προιστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Αντώνη Ψαράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ