Β.Νανόπουλος “οι φραστικές υπερβολές του κ.Σταυρέλη δεν μας αγγίζουν”

89

Ο Δήμαρχος Κορινθίων γνωρίζει πολύ και προσέχει καλά τι λέγει και από πού. Τι πράττει και πως. Αυτή η γνώση είναι που τρομοκρατεί τον κ. Σταυρέλη και τον ωθεί σε ανακοινώσεις που διαπνέονται από ειρωνεία, σκωπτικότητα και υποτίμηση. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντώ σε τέτοιου τύπου ανακοινώσεις του κ.Σταυρέλη.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει στο δρόμο που έχει χαράξει απρόσκοπτα. Χωρίς ιαχές, προσβολές και  οτιδήποτε δεν συνάδει στον πολιτικό πολιτισμό της.

Απάντηση μας είναι το έργο μας και οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες. Η αλαζονική συμπεριφορά και οι φραστικές υπερβολές του κ.Σταυρέλη δεν μας αγγίζουν.

Εμείς πληροφορούμε με στοιχεία τους πολίτες, σοβαρά και υπεύθυνα. Με ποιότητα και ταχύτητα ολοκληρώνουμε παλιά και νέα έργα.

Συμβουλεύουμε τον κ.Σταυρέλη να είναι περισσότερο μετριοπαθής ως προς την αναφορά του για το αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης και να συνεχίσει με σύνεση να ασκεί τα καθήκοντα της θέσης στην οποίαν ο κορινθιακός λαός τον έταξε μετά από 13 χρόνια διοίκησης, τη θέση της μειοψηφίας, όπου και θα παραμείνει.

Οι πολίτες θα κρίνουν την θητεία μας και θα μας δώσουν και την επόμενη εκλογή όπως καθημερινά διαπιστώνουμε.