Β.Νανόπουλος στο Super FM 104,1″Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με όλους μετεκλογικά”ηχητικό

86

Συνέντευξη στη νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο ραδιόφωνο Super FM 104,1 παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Κορινθίων και της “Συμμαχίας Πολιτών”, Βασίλης Νανόπουλος.
Ο Βασίλης Νανόπουλος απάντησε ξεκάθαρα σε όλες τις ερωτήσεις. Ο κ. Νικολόπουλος επέμεινε ιδιαίτερα στο ζήτημα των κομματικών χρισμάτων σε υποψήφιους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Β.Νανόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι δημοτικές εκλογές απαιτούν τη συνεργασία ανθρώπων από διαφορετικούς κομματικούς χώρους και εκ των πραγμάτων ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο οφείλει να είναι πολυσυλλεκτικό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο ίδιος επιδιώκει τη στήριξη όλων των κομματικών χώρων και ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας της οποίας αποτελεί και ο ίδιος μέλος εδώ και δεκαετίες. Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη για συνέργειες και κοινές επιδιώξεις προς όφελος των δημοτών.

Ο Β.Νανόπουλος αναφέρθηκε και στο σύστημα της απλής αναλογικής. Δήλωσε ότι προτιμά για λόγους σταθερότητας την ενισχυμένη αναλογική, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να λειτουργήσει και με την απλή αναλογική, όντας οπαδός των επιχειρημάτων και της συζήτησης που θα οδηγήσει σε ορθές αποφάσεις για το Δήμο.

Σε άλλα ζητήματα, ο Β.Νανόπουλος, απάντησε σε ερωτήματα για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, για τον κ. Χασικίδη, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για πιθανές συνεργασίες.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη :

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ