Β.Πανταζής”Όταν ο κ. Νανόπουλος ήταν αντιπολίτευση έφταιγε για τα σκουπίδια ο Πνευματικός…τώρα ποιός…?

99

Διαβάζοντας διαδικτυακές συνομιλίες που αφορούν τα απορρίμματα εδώ στην Κόρινθο (το ίδιο θα συμβαίνει παντού φαντάζομαι), διαπίστωσα δύο πράγματα.
Όταν ο νυν δήμαρχος ήταν αντιπολίτευση, έφταιγε για την άθλια κατάσταση στο ζήτημα της καθαριότητας ο προηγούμενος δήμαρχος.
Τώρα όμως που ανέλαβε ο ίδιος και η κατάσταση αρχίζει να εξελίσσεται χειρότερη από πριν, τα εξαπτέρυγα του μας λένε ότι δεν φταίει ο δήμαρχος πλέον αλλά οι πολίτες.
Να ζητήσω να σταθεροποιηθούν κάπου να τους προλαβαίνουμε είναι μάταιος κόπος, αφού η ταχύτητα με την οποία γίνονται οι κωλοτούμπες είναι ασύλληπτη.
Σίγουρα πάντως φταίνε και αρκετοί ασυνείδητοι πολίτες αλλά η κυρία ευθύνη ΠΑΝΤΑ ανήκει σε αυτούς που έχουν την αρμοδιότητα να λύσουν το πρόβλημα (και υπόψιν δεν τους βάλαμε με το ζόρι να το λύσουν αλλά αυτοί επέμεναν ότι έχουν τον τρόπο) και οι οποίοι πρέπει και να κάνουν τους πολίτες να καταλάβουν τις ευθύνες τους αλλά και αυτοί να αναλάβουν τουλάχιστον τις δικές τους.
Όσο είναι νωρίς τουλάχιστον, γιατί φαντάζομαι αν οι Χιλιομοδιώτες κλείσουν (που εκεί μάλλον πάει το πράγμα) τη μοναδική παράνομη χωματερή που λειτουργεί στην περιοχή τους, τα προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων θα γιγαντωθούν και οι ευθύνες θα πνίξουν το κτήριο της Κολιάτσου. (Η φωτογραφία δεν είναι της περιοχής αλλά δείχνει πως θα είναι η κατάσταση προσεχώς).
Γιαυτό καλό είναι να πάψουν τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια με φωτογραφίες και βίντεο και να ασχοληθούν σοβαρά με την άμεση εξεύρεση και υλοποίηση ενός εφαρμόσιμου και ρεαλιστικού σχεδίου.

πηγή-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ