Β.Ταγαράς -Πρόεδρος Κ.Κ.Πολιτικής«Εργαζόμαστε με σύνεση και μετριοπάθεια, κυρίως όμως με αγάπη”

445
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Βασίλης Ταγαράς / Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής
«Εργαζόμαστε με σύνεση και μετριοπάθεια, με σχέδιο, με ευθύνη , κυρίως όμως με αγάπη γι αυτό που κάνουμε!»
____________
Πριν από ένα χρόνο αποδέχτηκα την πρόταση του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για την προεδρία του Κέντρου Κοινωνικής πολιτικής. Με διάθεση προσφοράς αλλά κυρίως με αίσθημα ευθύνης αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπηρεσία, ένα νομικό πρόσωπο που περιλαμβάνει τα παιδιά μας και βέβαια τους γονείς και τους παππούδες μας, μιλώ για τις δομές των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και τα ΚΑΠΗ.
Η πανδημία στάθηκε ανάχωμα για πολλές από τις σκέψεις και τις δράσεις που θέλαμε να υλοποιήσαμε ΟΜΩΣ αξιοποιήσαμε το διάστημα της αναστολής λειτουργίας των δομών προκειμένου να τις αναβαθμίσουμε και κυρίως να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε επάνω σε έργα και παρεμβάσεις που εγώ σαν Πρόεδρος αλλά και όλο το ΔΣ θεωρούσαμε πως ήταν αναγκαίες.
 Είμαι περήφανος για την δουλειά που έχει γίνει σε όλες τις δομές και ήσυχος πως μικροί και μεγάλοι θα τους χρησιμοποιούν και θα τους απολαμβάνουν με ασφάλεια! Στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής εργαζόμαστε με σύνεση και μετριοπάθεια. Χωρίς να θριαμβολογούμε! Μεθοδικά, με σχέδιο, με ευθύνη , κυρίως όμως με αγάπη γι αυτό που κάνουμε!
 Στους ίδιους ρυθμούς θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά. Γιατί η μεγάλη μας αγωνία είναι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ !
Στον τόπο μας και στους ανθρώπους του!