Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτόν τον προπονητή…Ούτε τα 10 πιτσιρίκια του ΠΑΟ δεν μπόρεσε να κερδίσει

114

Όταν βλέπεις έναν προπονητή να στήνει την ομάδα με τον ανύπαρκτο επί 2 χρόνια Πάρντο ως εξτρέμ, τους αργοκίνητους και άμπαλους Ρομαό και Ταχτσίδη στη μεσαία γραμμή και τον αστείο Μποτία σε ρόλο σέντερ μπακ καταλαβαίνεις ότι αυτοί που τον έφεραν στον Ολυμπιακό και έδιωξαν από φέτος τον Λεμονή, που είχε τον Ολυμπιακό πρώτο, όχι μόνο είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο αλλά πραγματικά θέλουν το κακό της ομάδας.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Και σε όλα αυτά χρεώνεται και την αλλαγή του Καρίμ με τον επίσης άμπαλο Τζούρτζεβιτς. Ποιον; Τον Τζούρτζεβιτς που μόνο ποδοσφαιριστής δεν είναι! Οτιδήποτε άλλο είναι, ποδοσφαιριστής όμως όχι! Ο Γκαρθία ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς να έχει βασικούς τους μόνους ποδοσφαιριστές που ξέρουν λίγη μπαλίτσα και παίζουν στο κέντρο. Τον Φορτούνη και τον Μάριν. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακόςκακοποίησε και πάλι το ποδόσφαιρο. Για μια ακόμη φορά έβαλε τον Οφόε σε ρόλο δεκαριού, ένας Οφόε που όχι μόνο δεν την έχει τη θέση, αλλά είναι αδιάφορος και προκαλεί.

Στο δεύτερο μπήκε μέσα ο Φορτούνης και άλλαξε η εικόνα του ματς. Όμως αυτός ο Ολυμπιακός με τόσο κακούς ποδοσφαιριστές, με τόσο άχρηστο προπονητή και τόσο απροπόνητη ομάδα δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Τι άλλο να γράψεις γι αυτή την ομάδα που φέτος έχει κακοποιήσει κάθε έννοια ποδοσφαίρου; Το πως κατόρθωσε να μην κερδίσει αυτόν τον ΠΑΟ με τους πιτσιρικάδες που έπαιζε σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, μόνο οι διοικούντες της ΠΑΕ το γνωρίζουν.

Εμφάνιση ντροπή για την ιστορία του Ολυμπιακού. Εάν δεν αλλάξει το καλοκαίρι ο προπονητής και τουλάχιστον τα 4/5 των ποδοσφαιριστών, στο τέλος θα πηγάινουν μόλις 50 άτομα να δούν αγώνα στο «Καραϊσκάκης«. Για την ιστορία, το 1-1 αδικεί τον ΠΑΟ που θα μπορούσε και να κερδίσει το ντέρμπι. Με λίγα λόγια; Γελάνε και τα τσιμέντα με τον προπονητή Γκαρθία και τους ξένους που έφεραν οι άσχετοι διοικούντες με μετεγγραφή στο λιμάνι. Ξεφτίλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ