Γιά όλα φταίει ο Αλέκος ιδιαίτερα γιά Κάποιους-ες που αγωνιούν να πιάσουν… «στασίδι» στο Δημαρχείο…

98

Το τελευταίο διάστημα κάποιες – κάποιοι συνάδελφοι και «συνάδελφοι», που αγωνιούν να πιάσουν «στασίδι» στο Δήμο, κόπτονται μετά μανίας να αποδείξουν στο νέο αφεντικό τους ότι αξίζουν αυτή τη θέση. Αναρωτιούνται βέβαια πολλοί, πώς θα γίνει αυτό επίσημα, αφού δεν διαθέτουν τα τυπικά εκ του νόμου προσόντα…

Λεπτομέρειες, θα έλεγα εγώ. Κάποιος τρόπος θα βρεθεί να πληρώνονται. Ειδικά  αν εκτελούν ευσυνειδήτως τα… καθήκοντά τους και πάντα με τη… δέουσα δεοντολογία βεβαίως – βεβαίως!!!

Καταλαβαίνω απόλυτα τον καημό και την αγωνία τους, ειδικά όταν διαπιστώνω ότι  αναγκάζονται να υβρίζουν και να απαξιώνουν κάθε τρεις και λίγο με τον χειρότερο τρόπο την πλειοψηφία των πολιτών αυτού του Δήμου που επέλεξαν για τρεις συνεχόμενες φορές Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Πνευματικό.

Εγώ θα τις/τους διευκολύνω και θα προσπαθήσω να τους απαλλάξω από τον κόπο και την ιδιαίτερα κουραστική προσπάθεια που καταβάλλουν. Νομίζω ότι θα τους κάνω καλό με τον τρόπο αυτό, γιατί θα αρχίσουν εν καιρώ να σκέφτονται και να γράφουν ΚΑΙ δημοσιογραφικά κείμενα.

Λοιπόν: Ο κ. Α. Πνευματικός, που ασχολείται 25 χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα 13 εξ΄ αυτών ήταν Δήμαρχος (συγκεκριμένα 152 μήνες, ή 4.630 μέρες, ή 111.120 ώρες), είναι αποκλειστικά και μόνος υπεύθυνος για:

1) Την Μικρασιατική καταστροφή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων

2) Τον καταστροφικό σεισμό του 1981 στην Κόρινθο

3) Τη μεγάλη πυρκαγιά του 1986 στα Γεράνεια όρη

Ενώ διερευνάται και η τυχόν ανάμειξή του στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Νομίζω ότι όλα έχουν ξεδιαλύνει πια. Μετά από αυτή την ολοκληρωτική απαξίωση και «καταδίκη» του Αλέκου, μπορείτε άφοβα και ανενόχλητοι να συνεχίσετε τη «δουλειά σας»….

Γιώργος Ρουμελιώτης- korinthianews.blogspot.com 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ