Για γέλια και για κλάματα… μετά την δικαίωση Α.Παπακυριάκου δικαιωμένη αισθάνεται και η αντιπολίτευση…!!!

116

«Ζήλεψε» η αντιπολίτευση και οι φίλοι της απο την δικαίωση του Αννίβα που εγκρίθηκαν επιτέλους τα όρια δόμησης του Βραχατίου και δηλώνει και αυτή ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ!!!

Δικαιωμένη γιατί «εδώ και τρία χρόνια πίεζε για να ξυπνήσει η κοιμισμένη δημοτική αρχή» και να ολοκληρώσει το θέμα. Μάλιστα δικαιωμένοι αισθάνονται σήμερα και οι φίλοι των site της αντιπολίτευσης γιατί λεει πριν 15 μέρες έφεραν το θέμα στην δημοσιότητα και αμέσως έγινε.

Σήμερα γενικώς όλοι μια ευτυχία την είχαν !

Ο δήμαρχος γιατί χρειάστηκαν χρόνια για να γίνει η νομιμοποίηση .Όσοι ξέρουν απο αυτά αντιλαμβάνονται !Και όσοι δεν αντιλαμβάνονται αρκεί η απαρίθμηση των υπηρεσιών που πέρασε το θέμα μέχρι να εγκριθεί.

Δηλαδή, Πολεοδομία Κορίνθου, Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ Π.Ε. Κορινθίας- Συμβούλιο Επικρατείας, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προεδρία της Δημοκρατίας, κ.ά.

Ένα θέμα που μπήκε σε τεράστιες περιπέτειες απο χειρισμούς κακούς της Νομαρχίας στη δεκαετία του 1980!!!!!!

Και η αντιπολίτευση αισθάνεται δικαιωμένη που..ξύπνησε με δημοσίευμα την κοιμισμένη δημοτική αρχή προ 15μερου και ξεμπλόκαρε το μεγάλο θέμα! Αν ήταν έτσι να ξεμπλοκάρουν τα θέματα προτείνουμε έτσι για γούρι να ανοίγουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τα μεγάλα θέματα και ο δήμαρχος να παραλαμβάνει τις εγκρίσεις.

Εαν όλα αυτά κάποιοι πιστεύουν πως υπάρχουν κάποιοι άλλοι που τα πιστεύουν – κάποιοι νομίζουν πως κοιμάται όλη η πλάση τον ύπνο του δικαίου!!!

Και αυτός (ο ύπνος ) ..ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ είναι!

πηγή-paratiritis.news.blog

Χθες, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, δημοσιεύτηκε στο φύλλο 20 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Δ’) η «επανέγκριση ορίων, όρων και περιορισμών δόμησης του οικισμού Βραχατίου του Δήμου Βέλου Βόχας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Νομού Κορινθίας».
Ενέργειες που ξεκινούν από όταν το πρόβλημα ανέκυψε, (μετά από δικαστική προσφυγή που βασίστηκε σε λανθασμένους χειρισμούς της Νομαρχίας Κορινθίας τη δεκαετία του ’80), για να φτάσουμε με διαδοχικές παρεμβάσεις σε υπηρεσίες και φορείς, στο σημερινό ευτυχές αποτέλεσμα που αποκαθιστά τη νομιμότητα, την αρτιότητα και την οικοδομησιμότητα στα όρια του οικισμού Βραχατίου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις υπηρεσίες από τις οποίες πέρασε όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια του Δήμου Βέλου-Βόχας για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ιδιοκτητών γης και κατοίκων του Βραχατίου: Πολεοδομία Κορίνθου, Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ Π.Ε. Κορινθίας- Συμβούλιο Επικρατείας, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προεδρία της Δημοκρατίας, κ.ά.
Διαδικασίες χρονοβόρες και δύσκολες τις οποίες οι υπηρεσίες και ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας με επιμονή και υπομονή διεκπεραίωσαν ή πίεσαν για να επέλθει το θετικό αποτέλεσμα, παρακάμπτοντας ταυτόχρονα, τη μικροπολιτική σκοπιμοτήτων που ασκήθηκε κατά καιρούς, πάνω στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Βραχάτι.
Η επανέγκριση των ορίων, όρων και περιορισμών δόμησης έχει αναδρομική ισχύ, αρχίζει από τις 16-11-1988, ημερομηνία δημοσίευσης της αριθμ. 8010/08-11-1988 απόφασης Νομάρχη Κορινθίας (Δ΄ 827).
Ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Βουλευτή Κορινθίας κ. Νίκο Ταγαρά για την προσωπική του επέμβαση στην διεκπεραίωση της όλης υπόθεσης, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βέλου Βόχας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ