Για να ανεβεί ένα αυτοκίνητο στο Ηρώδειο χρειάζεται δουλειά…Βρε λέτε να το πήγε από τα σκαλιά…

126

Σας το αποκαλύψαμε χθες, τη διαφήμιση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς έξω από το Ηρώδειο, με ένα πολυτελές τζιπ της Mercedes.

Έξω ακριβώς από το χώρο του αρχαίου Ωδείου και ευτυχώς όχι μέσα, γιατί προφανώς δεν χωρούσε να μπει το αμάξι. Αλλιώς, γιατί να μην το βάλει και μέσα; Εδώ πριν από μία εβδομάδα τραγούδησε και ο ίδιος στο Ηρώδειο, το αν έμπαινε με το αυτοκίνητο θα μας ενοχλούσε δηλαδή;

Αναρωτιόμασταν λοιπόν αν πήρε άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού και το ΚΑΣ. Τελικά δεν είχε πάρει. Το λέει σήμερα το Υπουργείο με ανακοίνωσή του:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις.»

Ξέρετε, όμως, για να ανεβεί ένα αυτοκίνητο μέχρι το Ηρώδειο χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να ανοίξουν πόρτες, πρέπει να βοηθήσει κόσμος. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Βρε, λέτε να το πήγε γκαζωμένος από τα σκαλιά, από εκεί που ανεβαίνει ο κόσμος για τις παραστάσεις, για να το δοκιμάσει κιόλας; Είναι 4 επί 4;

Πηγή-https://www.efsyn.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ