Γιώργος Δέδες”σύντομα θα έχετε απαντήσεις…για την υποψηφιότητά μου” βίντεο

84

Για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στην κατάλληλη στιγμή που δίνει τον βηματισμό…” έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση BEST αναφορικά με την έκθεση “Πελοπόννησος 2018” ο Κορίνθιος Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες.

Ο κ. Δέδες ανέφερε πως τέτοιες πρωτοβουλίες θα ενταθούν και πως “με τον καιρό θα έχουν το κατάλληλο οξυγόνο ο επιχειρηματικός χώρος, η Περιφέρεια ώστε να αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο”.

Ερωτώμενος από το Ν. Μπελογιάννη για τις υποδομές σημείωσε: “Η Πελοπόννησος είναι πρωταγωνίστρια στον τομέα των υποδομών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Καλαμάτα – Ριζόμυλος, Καλό Νερό -Τσακώνα και πάνω από όλα τα αντιπλημμυρικά έργα… Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανταποκριθούμε και στους δήμους και σε ευρύτερης σημασίας αντιπλημμυρικά έργα…”

Ερωτώμενος ο κ. Δέδες για τα όσα αναφέρονται στη δική του υποψηφιότητα στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές: “…αυτό δεν σας το απαντώ τώρα είναι άλλη η θεσμική μου ιδιότητα και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που έχουμε στη θεσμική ιδιότητα που υπηρετώ σήμερα. Αλλά μην… ανησυχείτε σύντομα θα έχουμε και για αυτό απαντήσεις”, ανέφερε με νόημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ