Γιώργος Δέδες”την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού”βίντεο

85

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο SUPER FM 104.1 μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

Ο κος Δέδες αρχικά, αναφερόμενος στις πρόσφατες επισκέψεις του σε Δήμους της Πελοποννήσου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προεκλογικούς “μπουναμάδες”, αλλά για χρηματοδοτήσεις που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία του “Ζορμπα”και οι οποίες έγιναν έπειτα από αιτήσεις των ίδιων των Δήμων προς την Κυβέρνηση.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στο ζήτημα των απορριμμάτων, που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τόνισε ότι για για ένα τόσο μεγάλο έργο θα πρέπει κάποιος να έχει την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη λόγω αμέλειας ή εφαρμογής λανθασμένων διαδικασιών και ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση του θέματος της έναρξης των απαλλοτριώσεων για τις μονάδες των απορριμμάτων, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η νυν Περιφερειακή Αρχή αντιμετωπίζει τα μεγάλα έργα, παρεμβαίνει και δρα, που στην ουσία είναι και αναποτελεσματικός και πολλές φορές ακόμη και επικίνδυνος.

Όσον αφορά μάλιστα την ίδια την διαδικασία των απαλλοτριώσεων για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το πόσο και αν θα καθυστερήσουν, ο κος Δέδες έκανε γνωστό ότι το ίδιο το Υπουργείο Υποδομών ανέλαβε να προετοιμάσει την διαδικασία ως επείγουσα. Πιο συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Υπουργείου και σχετικές αποφάσεις του κου Σπίρτζη, η διαδικασία των απαλλοτριώσεων υπάχθηκε στο άρθρο 7Α του σχετικού νόμου, ώστε να γίνει με γρήγορο τρόπο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον συνδυασμό του “Νέοι Δρόμοι” και στις προεκλογικές του κινήσεις, λέγοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες περιοδεύσεις σε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου και θα ακολουθήσουν κι άλλες στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ