Γιώργος Κουτσούκος: Κανείς δεν αλλάζει έναν τέτοιο δήμαρχο

186

«Συμπορευόμαστε στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κορινθίων  με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό , γιατί  δημοτική αρχή και ο ίδιος ο δήμαρχος έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται  πάντα δίπλα στα προβλήματα των πολιτών  δρομολογώντας λύσεις και προοπτικές για ένα σύγχρονο δήμο που αξίζει να ζουν οι πολίτες του.

Συμπορευόμαστε  για να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε τα βήματα μετασχηματισμού, νοικοκυρέματος και ανάπτυξης που έγιναν μέχρι σήμερα στο Δήμο μας.

Συμπορευόμαστε      για να δώσουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα για ένα καλύτερο ενωτικό προοδευτικό Αύριο, για ένα Δήμο υπερκομματικό, ισχυρό, δίκαιο, πρωτοπόρο, κοινωνικά αλληλέγγυο.»

Αγαπητοί μου φίλοι, δε μπορώ να μένω άλλο αμέτοχος περιμένοντας πάντα από άλλους να κάνουν τη διαφορά, να προσφέρουν και να δημιουργήσουν!

Αποφάσισα να συμμετέχω, αντί να γκρινιάζω για όσα θεωρώ ότι μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Αποφάσισα να προσπαθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου, να κάνω όλα όσα πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν ώστε ο Δήμος Κορινθίων να συνεχίσει τη  θετική του πορεία , να εξελιχθεί ώστε να  γίνει το κόσμημα που του αξίζει!

Αποφάσισα να στηρίξω ανθρώπους που έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο και προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά.

 Αποφάσισα να προσπαθήσω να αλλάξω πράγματα προς το καλύτερο, να βοηθήσω τον τόπο μας!

Γι’ αυτό σε αυτές τις κρίσιμες -στις περιόδους που διανύουμε- εποχές, τολμώ να ζητήσω την ψήφο σας για να μπορέσουμε να κάνουμε την Κόρινθο  μας,  μια πόλη-πρότυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ