Γιώργος Πιέτρης” Μαζί με τον Π.Καλλίρη μπορούμε να αλλάξουμε…και θα τον αλλάξουμε τον Δήμο Κορινθίων”

113

Ημερομηνία γέννησης: 06/02/1963

Τηλέφωνο:694 587 3101

Email:  gpietris@pietris.gr

Facebook:www.facebook.com/gpietris/

Website: www.pietris.gr

Διεύθυνση:Ανδρούτσου 46, ΤΚ 20131

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με τρία παιδιά

 

Γεννήθηκα στο Σολομό Κορινθίας, στις 6 Φεβρουαρίου 1963. Είμαι απόφοιτος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Τεχνικής Σχολής Εργοδηγών. Από την ηλικία των 12 ετών εργαζόμουν σε διάφορα εποχιακά εργοστάσια κατά τις καλοκαιρινές περιόδους. Διέμενα στο Σολομό Κορινθίας μέχρι το 1987 και από τότε έως και σήμερα διαμένω στην Κόρινθο με τη σύζυγο μου Χριστίνα Κορδαλή και τους τρείς γιούς μας, τον Θεοφάνη 30 ετών, τον Πέτρο 27 ετών και  τον Αλέξιο 20 ετών.

Το 1985 έως το 1992 εργάστηκα στην ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ως φύλακας και το 1992 μαζί με τη σύζυγό μου  ανοίξαμε την πρώτη οικογενειακή μας επιχείρηση «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ» στην περιοχή του Συνοικισμού πλησίον του Νοσοκομείου Κορίνθου.  Μέσω της σωστής και μεθοδικής εργασίας το 1994 ανοίγουμε έναν δεύτερο φούρνο απέναντι από το Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και γίνεται η πρόσληψη των πρώτων  τριών (3) υπαλλήλων. Το 1995 γίνεται η εισαγωγή στην επιχείρηση του αδερφού μου Χρήστου Πιέτρη. Με την δυναμική εμφάνιση μας στον χώρο της αρτοποιίας δημιουργήσαμε τα πρώτα καταστήματα  franchise στο νομό με στόχο την διεύρυνση της επιχείρησης, με δώδεκα (12) σημεία πώλησης σταδιακά και παράλληλης πρόσληψης 20 ατόμων. Το 2000 δημιουργούμε το πρώτο εργοστάσιο κάθετης μονάδας  παραγωγής  Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στον Ισθμό Κορίνθου (1.500 τ.μ), όπου και ο αριθμός των εργαζομένων αυξάνεται κατά τριάντα άτομα. Το 2001 ιδρύουμε το πρώτο catering για τον νομό,  το «CastelloHall» στο Λουτράκι,  με την πρόσληψη και  νέου εποχιακού προσωπικού. Το 2005 δημιουργούμε την «ΠΙΕΤΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ» (1.500 τ.μ) με σκοπό και όραμα την δημιουργία ενός εργοστασίου  παραγωγής γευμάτων  με ολοκληρωμένες Υπηρεσίες σίτισης(Catering) και διανομής ετοίμων γευμάτων σε Μεγάλες Μονάδες

 

(νοσοκομεία, σχολεία κ.λ.π.),  (Ιδιώτες, Εταιρίες κυλικεία, κ.λ.π.), καθώς και τη λειτουργία εστιατορίων πανεπιστημιακών ή συναφών ιδρυμάτων, βασιζόμενοι πάντα στην εφαρμογή των πιο σύγχρονων προτύπων ποιότητας και κυρίως με σεβασμό στον καταναλωτή.

Επαγγελματικές συνεργασίες

  • 2007 συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
  • 2009 αναλαμβάνουμε το εστιατόριο και το κυλικείο στης Βουλής των Ελλήνων
  • 2012 αναλαμβάνουμε την σίτιση των δομών φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στην Κόρινθο,
  • 2015 αναλαμβάνουμε την αποκλειστική λειτουργία του εστιατορίου  του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • 2016 αναλαμβάνουμε την σίτιση των δομών φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στα Ιωάννινα, Κω, Λέρο, Σάμο και Κυλλήνη
  • 2017 η εταιρεία ανοίγει τα φτερά της  και στο εξωτερικό όπου δημιουργεί το πρώτο κατάστημα στην Αμερική – LosAngeles

Η εταιρεία σήμερα αριθμεί 300 εργαζομένους και τηρεί πλήρες οργανόγραμμα. Η ανάπτυξη της είναι ραγδαία και αυξάνεται συνεχώς με τα στελέχη  και το ανθρώπινο δυναμικό που την επανδρώνει έχοντας κοινό όραμα το καλό όχι μόνο της επιχείρησης αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας . Συγκεκριμένα  μέσω της εφαρμογής συγκεκριμένων πολιτικών, επιδιώκεται η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, στη βάση επιλογής του μεγαλύτερου μέρους των προμηθευτών από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Παράλληλα σχεδόν το σύνολο των αναγκών της εταιρείας σε ανθρώπινο δυναμικό καλύπτεται από την τοπική κοινωνία, συνεισφέροντας στην αύξηση της απασχόλησης σε αυτήν.

Σε διαχρονική βάση η εταιρεία συμμετέχει εθελοντικά σε προγράμματα δωρεάν παροχής γευμάτων, προς τις οικονομικά ασθενέστερες και αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες, αποσκοπώντας στην κοινωνική συνεισφορά σε πανελλήνιο επίπεδο. Ενδεικτικά αναφέρουμε την προσφορά μας ως επίσημου χορηγού γευμάτων και αρτοσκευασμάτων στην UNESCO , στην Ολυμπιάδα, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στις δράσεις του Κέντρου Νεότητας της Ενορίας Κοίμησης Θεοτόκου Κορίνθου ,   σε ανάγκες σίτισης ευαίσθητων Κοινωνικών ομάδων μέσω των ιερών Μονών του Νομού, σε πλημμυροπαθείς (Νέα Πέραμοςκ.λ.π)  , σε πυρόπληκτους (Μάτι) , σε παιδιά ευρισκόμενα σε παραμεθόριες περιοχές ( Αγαθονήσι, Αρκιούςκ.λ.π) παρέχοντας σχολικά είδη και παιχνίδια.

Επιπλέον θεμέλιο λίθο της επαγγελματικής δραστηριότητας αποτελεί η συνεισφορά στην κατάρτιση και τον ορθό επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, μέσω της διάθεσης των παρασκευαστηρίων των δύο μονάδων παραγωγής για την επί τόπου πρακτική άσκηση , δράση η οποία ξεκίνησε το 2017 με το ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ  και επεκτείνεται σταδιακά.

Μετά από όλα αυτά θεωρούμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε με την εμπειρία και τις γνώσεις μας να αλλάξουμε τον δήμο μας ώστε να γίνει ένα ευρωπαϊκό μοντέλο δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ