Χρήστος Γκιλίτσης-Να ξεσηκωθούμε οι Κορίνθιοι για το Φράγμα Ασωπού…!

357
Όποιος ασχολείται με την πολιτική, θα πρέπει να νοιώθει ντροπή για το φράγμα Ασωπού.
Όποιος ασχολείται με την πολιτική θα πρέπει να απολογηθεί στους χιλιάδες αγρότες του Λεχαίου, Περιγιαλίου, Ασσου, Ζευγολατιού και Βέλου, που βλέπουν την τελευταία ελπίδα, για την επιβίωση τους να χάνεται.
Το φράγμα Ασωπού για μία ακόμα φορά σταμάτησε.
Ντροπή για το πολιτικό μας σύστημα.
Ολοι ξέρουμε ότι αυτό το φράγμα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση για να εξαλειφτούν τα φαντάσματα της λειψυδρίας και της ερημοποίησης της Κορινθίας. Είναι η μοναδική ελπίδα να παράγουν βιώσιμα οι αγρότες μας και να ζήσουν περισσότερο από 4.000 χιλιάδες οικογένειες.
Τόσα χρόνια μας διαβεβαίωναν ότι το φράγμα τελειώνει.!
Υποσχέσεις, λόγια φαντασιώσεις και ατελείωτος εμπαιγμός, για ένα έργο των 58.700.000 ευρώ, που έχει περάσει από 40 κύματα, χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να εγγυηθεί πότε θα ολοκληρωθεί.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τα περιθώρια για κανένα πλέον εφησυχασμό.
Οι δικαιολογίες και τα λόγια τελείωσαν. Είναι η στιγμή που η Κορινθία, τόσο τα θεσμικά της όργανα όσο και οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουμε.
Να σταματήσουν να παίζουν με την αγωνία και τον πόνο μίας ολόκληρης περιοχής.
Το ΠΑΣΟΚ, των μεγάλων έργων, που άλλαξε τις υποδομές στην χώρα, που έφερε ανάπτυξη και έδωσε ζωή στην ύπαιθρο.,δεν θα ανεχθεί άλλο την κοροϊδία.
Το ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο έκανε ερώτηση στην Βουλή για το φράγμα Ασωπού και έλαβε την απάντηση ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2023 θα παραδοθεί έτοιμο!
Χθες σταμάτησαν οι εργασίες!
Δεν μπορεί να σταματήσει το φράγμα.!
Αυτό είναι έγκλημα για όλη την Κορινθία.
Το ΠΑΣΟΚ και πάλι θα κάνει το χρέος του όπως κάνει πάντα.!