Γκιόσα – Η τέλεια συνταγή με το μυστικό να μην μυρίζει – Που θα την βρείτε στην Κόρινθο

1417

Η συνταγή είναι Ελληνικότατη : Προβατίνα στην γάστρα με πατάτες !

Το κρέας της προβατίνας ή  γίδας ή   δεν είναι από αυτά που συναντάς συχνά ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις αλλά ούτε είναι αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Στα χωριά της Πελοποννήσου όμως, από παλιά ήταν μαζί με αυτό της προβατίνας το κρέας που ο πολύς κόσμος αγόραζε λόγω και της χαμηλότερης τιμής του. Επίσης στα χωριά τα μικρά ζώα ήταν αυτά που θα κρατούσαν για αναπαραγωγή ή  για τα διάφορα πανηγύρια προκειμένου να γίνουν ψητά.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ