Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γλυκά Νερά: Βρετανικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον συζυγοκτόνο με διακίνηση ναρκωτικών

Γλυκά Νερά: Βρετανικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον συζυγοκτόνο με διακίνηση ναρκωτικών

70

Δημοσιεύματα σε βρετανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για εμπλοκή του 33χρονου συζυγοκτόνου με διακίνηση ναρκωτικών, παρουσιάζοντας μια άλλη εκδοχή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Βρετανικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον συζυγοκτόνο με διακίνηση ναρκωτικών
Photo credits: Eurokinissi

«Συντονισμένα» φαίνεται πως είναι τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονται εκτενώς στη δολοφονία της Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και παρουσιάζουν ένα νέο σενάριο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σε σημερινά πανομοιότυπα δημοσιεύματά τους, οι εφημερίδες “Mirror” και “Daily Mail” δίνουν την εκδοχή ενός νέου «σκοτεινού» σεναρίου, το οποίο έως σήμερα δεν έχει αναφερθεί επισήμως. Το σενάριο αυτό θέλει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, η ανακάλυψη από την Καρολάιν των παράνομων δραστηριοτήτων του συζύγου της φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, να αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο ο 33χρονος πιλότος τη δολοφόνησε.

Οι υποψίες που φέρεται να δημιουργήθηκαν στις Αρχές για μια τέτοια τροπή στην υπόθεση εδράζονται στην οικονομική επιφάνεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και στον πολυτελή τρόπο ζωής.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος πιλότος, μέχρι στιγμής, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής έχει δώσει απαντήσεις σε σενάρια που διακινούνται και έχουν να κάνουν με το οικόπεδο που αγόρασε πριν από τη δολοφονία, το ημερολόγιο της 20χρονης, τα έξοδα της κηδείας, το φερόμενο ταξίδι στη Σούδα, καθώς και τον θάνατο του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη.

Ενώ, μόλις χθες, επιχείρησε να βάλει τέλος στη φημολογία για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Καρολάιν.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα

Ειδικότερα, η εφημερίδα “Mirror” επανήλθε επανέρχεται επικαλούμενη πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η ελληνική αστυνομία να φοβάται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπολους τη σκότωσε προκειμένου «να της κλείσει το στόμα» όταν η νεαρή μητέρα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για να μεταφέρει ναρκωτικά.

Αναφέρει, ακόμη, πως αυτή τη στιγμή ερευνώνται τα οικονομικά του μετά από υποψίες που κίνησε ο τρόπος ζωής του.

Η πρόσφατη αγορά ενός οικοπέδου αξίας 170.000 ευρώ -σύμφωνα με τη Mirror- αλλά και οι πολυτελείς διακοπές, όπως το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι, φαίνεται να προβληματίζουν τους αξιωματικούς της αστυνομίας που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν πληρωθεί μέσω της εμπλοκής του με ναρκωτικά.

Πηγή αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα ο πιλότος παρακολουθούσε ασφυκτικά τη σύζυγό του και είχε μάλιστα τοποθετήσει μία εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό της, σύμφωνα με τη Sun.

Η πηγή πρόσθεσε ότι την ακολουθούσε ακόμη και σε θεραπευτικές συνεδρίες επειδή να φοβόταν μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι ήθελε να της κλείσει το στόμα κυριολεκτικά και συμβολικά» αναφέρει η πηγή στο δημοσίευμα.

Ο μπαμπάς του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς, είπε στην εφημερίδα ότι η κόρη του είχε ισχυρές αξίες και θα είχε απειλήσει να φύγει από τον σύζυγό της αν είχε ανακαλύψει μια ενδεχόμενη εμπλοκή με ναρκωτικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Daily Mail αναφέρει πως η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα «τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη του συζύγου της Καρολάιν σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε “σχεδιάσει” ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι» σημειώνει το δημοσίευμα.

«Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».

Η απάντηση του πιλότου για τα οικονομικά

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως σχετικά με ζητήματα και πληροφορίες οικονομικής φύσεως, ο 33χρονος πιλότος επιμένει πως πλήρωσε εκείνος τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του και τονίζει πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσοι και οι γονείς της Καρολάιν, τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» είπε σε μήνυμά του μέσω του MEGA.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ