Γυναικολογική κλινική νοσοκομείου Κορίνθου… μία κλινική που βοηθά πραγματικά τον συνάνθρωπο σε όλη την Κορινθία

90

Σήμερα θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να αναδείξουμε το σημαντικό έργο που παρέχει η γυναικολογική κλινική στο νοσοκομείο Κορίνθου σε μία επιβαρυμένη περιοχή και από το κέντρο μεταναστών.

Οι άνθρωποι μέσα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση 24 ώρες το 24ωρο ακόμα και εκτός υπηρεσίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα περιστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πολλές φορές οι γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν περιστατικά που θυμίζουν άλλες εποχές από ανθρώπους που έχουν περάσει μεγάλη ταλαιπωρία στα κέντρα μεταναστών αλλά και λόγω ασθενειών που τις έχει ξεχάσει ο χρόνος για τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο .
Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός είναι και η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου που έχει κάνει κάθε δυνατή κίνηση όμως τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και τα μνημόνια δεν έχουν επιτρέψει τον εκσυγχρονισμό στο επίπεδο που θα έπρεπε αποτελώντας σημαντικό βαρίδι στη λειτουργία της μαιευτικής κλινικής.
Μέχρι τώρα η επιστημονική κατάρτιση των γιατρών και ιδιαίτερα του διευθυντή κυρίου Νίκου Καμπά καλύπτουν μέρος του ελλειπή εξοπλισμού.
Οι προσπάθειες έχουν γίνει, κάποιες από αυτές τις ελλείψεις να καλυφθούν από χορηγίες και ευτυχώς έχουν βρεθεί σημαντικές επιχειρήσεις του νομού μας, αρωγοί πάντα σε συνεργασία με τη διοικήτρια κα Καλομοίρη.
Ελπίζουμε η ηγεσία του υπουργείου υγείας που κάνει λόγο για εκσυγχρονισμό των μονάδων να ρίξει την προσοχή της και στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου που βρίσκεται σε ένα κομβικό μέρος και εξυπηρετεί χιλιάδες συνανθρωπους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ