Γ. ΠΙΕΤΡΗΣ: «Να χτίσουμε την δική μας Φάτνη»

129

Γ. ΠΙΕΤΡΗΣ: «Να χτίσουμε την δική μας Φάτνη»

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,

Φέτος, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με συνθήκες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Η πανδημία που έχει πλήξει τον πλανήτη, έχει διαμορφώσει ένα ζοφερό περιβάλλον και η πρώτιστη, υποχρέωση όλων μας είναι να μείνουμε ασφαλείς, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η ευθύνη του καθενός μας, προβάλει αυτή την στιγμή ως το υπέρτατο καθήκον.

Η καθημερινή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σκληρής πραγματικότητας, στην οικονομική κρίση και την όξυνση που αυτή επιφέρει, έχει κουράσει πολλούς από εμάς, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε.
Γ΄αυτό το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, μας προτρέπει να χτίσουμε μέσα μας τη δική μας φάτνη. Με αγάπη, ασφάλεια  και αλτρουισμό, μας υπενθυμίζει ότι το προσωπικό συμφέρον, συμπίπτει με το συμφέρον του συνανθρώπου μας κι επομένως με αυτό του συγγενή μας, του γείτονά μας, του συμπολίτη μας.
Η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν επικρατήσει πνεύμα ενότητας κι αλληλεγγύης, για να βγούμε πιο δυνατοί από την κρίση αυτή.
Τα φετινά Χριστούγεννα, ας αποτελέσουν την αφετηρία για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο. Εύχομαι από καρδιάς να αλλάξουμε πορεία, να ζεστάνουμε με την αγάπη μας, όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά, Υγεία κι Ευτυχία για τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες και  τον καθένα σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Πρόεδρος Ομίλου «Πιέτρης»

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Κορινθίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ