Γ.Πουλοκέφαλος”Οι ” κοιλόπονοι ” 9 ετών έλαβαν τέλος…!!!το τελευταίο σόου της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής”

117

Τo τελευταίο σόου της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής με το Νέο Μουσείο Σπάρτης έλαβε τέλος !
Οι ” κοιλόπονοι ” 9 ετών έλαβαν τέλος !
Τουλάχιστον το είδαμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση !
Όπως παλιά λέγαμε σε μακέτα !!!
Και το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται μετά από αυτή τη θλιβερή πολιτική εκμετάλλευση , με τα δημαγωγικά χαρακτηριστικά εκ μέρους των απερχόμενων είναι : 
Αν για να το δούμε όπως το βλέπουμε στα χαρτιά απαιτήθηκαν 9 ολόκληρα χρόνια , τότε για την ολοκλήρωση του και την κατασκευή του πόσα ακόμη χρόνια θα χρειαστούν !
Ο κ. Τατούλης πολύ κοπίασε μας είπε για να εξασφαλίσει τα χρήματα της μελέτης 2,5 εκ. ευρώ ( τα οποία φυσικά δεν τα έβαλε αυτός από τα ταμεία της Περιφέρειας αλλά ο τότε υπουργός αν. Οικονομικών Α. Χαρίτσης ) !
Δεν μας είπε ακόμη ο κ. Τατούλης που διέθεσε τα χρήματα που είχε δεσμεύσει για την μελέτη του Νέου Μουσείου Σπάρτης ο τελευταίος αιρετός Νομάρχης Κ. Φούρκας το 2010 !
Και ήταν 700.000 ευρώ !
Ενα είναι όμως καθομολογούμενο ότι :
Εάν δεν υπήρχε το “κίνημα” των ενεργών πολιτών της Λακωνίας να πιέσει και να αναδείξει την αδράνεια των απερχόμενων για το μέγα ζήτημα του Μουσείου θα ήμασταν ακόμη με τις τσιάπες και τα χωματουργικά μηχανήματα του προεκλογικού 2014!
Τέλος πάντων έγινε η αρχή για αυτό το απαραίτητο για την ανάπτυξη του τόπου μας έργου και δεν μένει στην Νέα Περιφερειακή Αρχή να το προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς αν θέλουμε μετά από μία εξαετία να το δούμε υλοποιημένο όχι στα κομπιούτερ αλλά επί εδάφους !
Όσο για τους δημαγωγούς οσονούπω περνάνε, ως θλιβερή παρένθεση αλλά και ως το χειρότερο αυτοδιοικητικό παράδειγμα της αμετροέπειας και της ανικανότητας, στην Ιστορία !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ