Γ.ΠΟΥΡΟΣ ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Καθημερινά κάνουμε το δήμο Κορινθίων καλύτερο  

502
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΡΟΣ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Καθημερινά κάνουμε το δήμο Κορινθίων καλύτερο.
«Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορινθίων στον ετήσιο απολογισμό ενώπιον του πολίτη ο οποίος είναι ο τελικός μας κριτής παρουσιάζει τα πεπραγμένα της, πεπραγμένα τα οποία χωρίζονται σε δυο κατηγορίες , έργα που παραλάβαμε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και αυτά που η παρούσα δημοτική αρχή μελέτησε, δημοπράτησε και εκτέλεσε.

Στην αρχή της θητείας μας τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής κυριαρχούσαν και είναι φυσικό, όμως φέτος φτάνουμε στο 90% με έργα της παρούσας δημοτικής αρχής.
Το έργο αυτό αποδεικνύει πως, ως παρούσα δημοτική αρχή, και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε καθημερινά το δήμο Κορινθίων καλύτερο.
Ευχαριστώ τον δήμαρχο Κορινθίων για την Εμπιστοσύνη του και την στήριξη του. Είναι σημαντικό και απαραίτητο για ένα στέλεχος να έχει την στήριξη του δημάρχου! Ευχαριστώ τα στελέχη των υπηρεσιών για την υπερπροσπάθεια που κάνουν χωρίς ωράριο, χωρίς καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Ευχαριστώ τους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου για την προσήλωσης το στόχο τους και το ήθος τους.
ΟΛΟΙ εργαζόμαστε γι αυτό που είχαμε υποσχεθεί, έναν δήμο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!”
 
Βρείτε το video της παρουσίασης εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=q0WlJUbgkDU&t=87s