Γ.Ραγκούσης”υπεργολάβος της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη η κ.Γεννηματά”…!!!

98

Νέες αιχμές για την πτωτική πορεία του Κινήματος Αλλαγής στη Φώφη Γεννηματά, άφησε ο Γιάννης Ραγκούσης, «δείχνοντάς» την ως υπεύθυνη που ο νεοσύστατος φορέας έπαιρνε 14% όταν είχε αναλάβει η ίδια και πια έχει πέσει στο 7%-8%. «Ενώ ο κ. Μητσοτάκης που πάει κοντά στον κόσμο ανεβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Πρακτορείο 104,9 FM» και «ΣΚΑΪ 100,3» ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) εξαπολύει «βέλη» εναντίον της επικεφαλής του φορέα υπογραμμίζοντας πως «η κ. Γεννηματά ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές, ουσιαστικά ζητά να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις προηγείται με διαφορά περίπου δέκα μονάδων από τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Ραγκούσης άσκησε έντονη κριτική στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως «γκρεμίζει όλα τα βασικά δομικά στοιχεία της παράταξης, όπως αυτά χτίστηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1974 και μέχρι πρόσφατα» και προσθέτοντας πως «έχει κάνει τη στρατηγική επιλογή (η κ. Γεννηματά) να ταυτιστεί ως συμπληρωματική δύναμη, ως υπεργολάβος, με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη».

Υπογράμμισε πως στις προσεχείς εκλογές «δεν υπάρχει χώρος για νέο κόμμα», καταλογίζοντας ευθύνες στην πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. πως «έκαψε το σενάριο του Κινήματος Αλλαγής. Το πήρε από το 14%, που το φτάσαμε όλοι μαζί τον περασμένο Νοέμβριο, μόλις η ίδια εξελέγη αρχηγός, και τώρα το έχει φτάσει σε μικρά, μονοψήφια, ποσοστά του επιπέδου του 6%, 7% και 8%»

altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ