Γ. Σαββίδης “Ευχαριστώ που πανηγυρίζετε αυτό το πρωτάθλημα είχα τεράστια στύση”…!!!

67

Με τρόπο που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί για μια ακόμη φορά, αναφέρθηκε στην τιμωρία του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης. Δείτε το ποστάρισμα που έκανε το μέλος της ΠΑΕ στο instagram.

Με διατύπωση που είναι βέβαιο ότι θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως έκανε το πρώτο του δημόσιο σχόλιο μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του ιδιοκτήτη και μέλος της ΠΑΕ σημείωσε ότι ο τρόπος που πανηγυρίζεται η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος του προκάλεσε τεράστια… στύση.

Αφού προανήγγειλε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν, ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι η ομάδα «δεν έχει μάθει ακόμα πώς να κερδίζει έξω από το γήπεδο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σαββίδη

«Διαβάζω προσεκτικά όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Το καλύτερο δώρο για εμένα ήταν να βλέπω όλους αυτούς να πανηγυρίζουν αυτό το πρωτάθλημα. 

Ξεκινώντας από κάποιους πληρωμένους δημοσιογράφους και τελειώνοντας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να σας πω ευχαριστώ, είχα τεράστια… στύση. Για ακόμη μια φορά μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου (φοράει παντελόνια από κάθε άποψη) και είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που γίναμε κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ο πιο καθαρός σύλλογος, οι πιο άξιοι φίλαθλοι (είμαι σίγουρος πως δεν θα πανηγυρίζαμε τόσο πολύ ένα τέτοιο πρωτάθλημα) και να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Θα κάνουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα το καλοκαίρι και θα παλέψουμε για την έξοδο στο Champions League και για το Κύπελλο αυτήν την χρονιά. Στο γήπεδο ήμασταν καλύτερη ομάδα (η μια ομάδα έφυγε σαν κότα και η άλλη έχασε και έφυγε).

Συγγνώμη που δεν έχουμε μάθει ακόμη πως να κερδίζουμε έξω από το γήπεδο.

Μόνο ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ