Γ.Στριμενοπούλου”Πλατεία Ηλιόπουλου στο Συνοικισμό Κορίνθου…μόνο ντροπή νιώθω και αηδία”φωτο

257
Πλατεία Ηλιόπουλου
Συνοικισμός Κορίνθου.
Είναι κουραστικό για έναν δημοτικό σύμβουλο να επανέρχεται σε θέματα που έχουν τον «ατελείωτο».
Είναι κουραστικό ακόμα και για τους δημότες έστω κι αν αυτά τα θέματα τους αφορούν άμεσα.
Και καταντά κουραστικό όχι γιατί θίγονται κατά καιρούς όπως έχουμε υποχρέωση να κάνουμε, αλλά γιατί το ένα κακό παράδειγμα θα έπρεπε να είναι ο μπούσουλας για την εξαφάνισή τους.
Θα έπρεπε να είναι η αρχή μιας γενικής αντιμετώπισης τέτοιων προβλημάτων που αφορούν το Δημοτικό διαμέρισμα μας, για δυο βασικούς λόγους:
α/ την ασφάλεια των δημοτών
και
β/ την αισθητική τους.
Υπάρχει κι ένας τρίτος λόγος που σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται… Ότι οι δημότες «χρηματοδοτούν» για την ασφάλεια και την αισθητική τους την δημοτική αρχή, όπως «χρηματοδοτούν» και την όποια μισθολογική τους «αξία»!
Φυσικά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί: «αυτούς ψηφίσαμε!»
Όντως, αυτούς «ψηφίσαμε» αλλά για να μας υπηρετούν, όχι για να κάνουν εγχώριες τηλεοπτικές μιντιακές καριέρες με τους διάφορους αυλοκόλακες να τρέχουν πίσω από δηθενιές και να ξεχνούν τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου – Δημοτών!
Και κοιτάζοντας τις εικόνες αυτές, μόνο θλίψη νιώθει κάποιος για τους «άρχοντες» που επέλεξε να τον εκπροσωπούν και να λύνουν τα προβλήματά του.
Προσωπικά, αν και μη εμπλεκομένη (όντας αντιπολιτευόμενη) σε αυτό το φωτογραφικό τσίρκο που βλέπετε εδώ, μόνο ντροπή νιώθω και αηδία.
Πάμε τώρα να βάλουμε ξυλαράκια στα παγκάκια να καθίσουν γέροντες και παιδιά…
Γεωργία Στριμενοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος [Πνοή Δημιουργίας]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ