Δάσκαλος πολεμικών τεχνών κλωτσάει στο πρόσωπο 9χρονο γιατί έκανε ένα λάθος

88

Μόνο δάσκαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνδρας που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει με κλωτσιά στο πρόσωπο ένα 9χρονο παιδί επειδή έκανε ένα λάθος κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή Kudo σ…

 

Μόνο δάσκαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνδρας που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει με κλωτσιά στο πρόσωπο ένα 9χρονο παιδί επειδή έκανε ένα λάθος κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή Kudo στη Ρωσία.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο μικρός Νικίτα μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να λένε ότι γλίτωσε μόνο με μελανιές επειδή φορούσε κράνος.

Αρχικά η μητέρα του 9χρονου ανακοίνωσε ότι δεν θα ζητήσει δίωξη στον προπονητή επειδή δέχθηκε να μην κάνει ξανά προπόνηση στα μικρά παιδιά.

Όταν, όμως, λίγα 24ωρα αργότερα ο Κουρίλκο εντοπίστηκε σε τουρνουά στη Μόσχα, η μητέρα του 9χρονου έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και κατήγγειλε τον προπονητή στις αρχές.

Όσο για τον ίδιο τον προπονητή η αντίδρασή του ήταν εντυπωσιακή: «Πρόκειται για στιγμή που συμβαίνει στον αθλητισμό. Αν οι γονείς δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε να μην φέρνουν τα παιδιά τους σε αυτό το άθλημα. Δεν θεωρώ ότι το περιστατικό αυτό θα πρέπει να με σταματήσει από το να προπονώ παιδιά».

Το Kudo είναι μια ιαπωνική πολεμική τέχνη που χρησιμοποιεί τεχνικές αρπαγής και πτώσεων.

Πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ