Δέσμευση  Υπουργού κ. Σταθάκη στον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Παναγιώτη Πιτσάκη

95

Στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου που έλαβε χώρα στην Τρίπολη στις  26 & 27 /2/2018  βρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιστάκης μαζί με τους Σπηλιωτακάρα Σωτήρη (Α’ αντιπρόεδρο), Μπίτζιο Δημήτρη (ΚΕΠΙΧ) & Μαρίνα Ταουξίδη (Πρόεδρο ΟΕΒΕ Κορινθίας και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου).

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας είχε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, και άλλους εκπροσώπους φορέων.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Συγκεκριμένα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος συζητήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου για τη σύνδεση των αστικών κέντρων της Κορινθίας και των Βιομηχανικών επιχειρήσεων με τον αγωγό φυσικού αερίου. Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη πως η Δημόσια Εταιρία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδος έχει εντάξει στο πρόγραμμα ανάπτυξης της την ανάπτυξη δικτύου από το 2019 σε Κόρινθο και σε άλλες περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ