Δήλωση Βασίλη Πανταζή για την Δημοτική αγορά…

63

Εντέλει το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε, ύστερα από μία ψηφοφορία απόλυτης και συντριπτικής ήττας Πνευματικού, την διακοπή της πρωτοφανούς προσπάθειας του, να εκμεταλλευθεί την δημοτική αγορά για 25 χρόνια ένας «υποτιθέμενος» επενδυτής.
Αποφασίσθηκε, μετά από πρόταση του συνόλου της μειοψηφίας  η οποία διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία της παράταξης του κυρίου Ψιλογιαννόπουλου την οποία και συγχαίρω δημόσια και με τη συμμετοχή ακόμη και όλων όσων τα προηγούμενα χρόνια χειροκροτούσαν συμμετέχοντας στην παράταξη του τον δήμαρχο για τον τρόπο που χειριζόταν το ίδιο ζήτημα, η συντήρηση του κτιρίου με δαπάνη του Δήμου και η εκμίσθωση των καταστημάτων με ευθύνη του.
Τελικά η κλειστή και εγκαταλειμμένη δημοτική αγορά, «άνοιξε» την πόρτα εξόδου από το δημαρχείο του Αλέξανδρου Πνευματικού.
Όμως απομένει, με μία νέα ριζοσπαστική πρόταση, να αποδείξουμε όσοι επιτύχαμε αυτήν την ιστορική απόφαση ότι σκοπός μας δεν ήταν απλώς η προσωρινή ήττα του δημάρχου αλλά το ζωντάνεμα της δημοτικής αγοράς καθώς και ταυτόχρονα, όπως πρότεινα, των οδών Κύπρου και Περιάνδρου, όπου υπάρχει πλήρης ερημοποίηση με απόλυτη ευθύνη της παράταξης Πνευματικού.

Και αυτών που παραμένουν και αυτών που αποχώρησαν και προσπαθούν ανεπιτυχώς να μας πείσουν ότι τόσα χρόνια «δεν γνώριζαν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ