Δήμητρα Καλομοίρη “θλίβομαι από το περιστατικό σύλληψης των δύο γιατρών του νοσοκομείου Κορίνθου”

101

Η σύλληψη των δύο χειρούργων γιατρών  στην αρχή της εβδομάδας, επειδή λίγο πιο πριν ήρθαν στα χέρια στο νοσοκομείο Κορίνθου είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα!

Από την πρώτη στιγμή το θέμα έπεσε στην αντίληψη της διοίκησης του νοσοκομείου η οποία προχώρησε άμεσα τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Σε δηλώσεις της διοικήτριας του νοσοκομείου Κορίνθου  η Δ. Καλομοίρη ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι θλίβομαι από αυτό το περιστατικό που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Κορίνθου. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στο νοσοκομείο Κορίνθου και είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Επίσης να σας ενημερώσω ότι άμεσα ξεκίνησαν οι πειθαρχικές διαδικασίες και κάποια στιγμή θα καλέσω και τα ΜΜΕ για να γίνει σχετική ενημέρωση για το περιστατικό…”.

Αυτά ανέφερε σε γενικές γραμμές η διοικήτρια στο νοσοκομείο Κορίνθου. Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι ότι τα αντανακλαστικά της διοίκησης και σε αυτή την περίπτωση ήταν γρήγορα. Ξεκίνησαν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Εξάλλου η κα Καλομοίρη έχει δείξει μέχρι τώρα ότι κάθε άλλο παρά προσπαθεί να “υποβαθμίσει” ή να “συγκαλύψει” γεγονότα στο νοσοκομείο. Όταν προκύπτει κάποιο θέμα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτό το συμβάν μεταξύ γιατρών ΠΡΕΠΕΙ να είναι και το τελευταίο! Αλίμονο αν πιάνονται στα χέρια και στη συνέχεια, μετά από μηνύσεις, συλλαμβάνονται οι γιατροί σε έναν νοσοκομείο!

χειρουργείο

Για υπενθύμιση σχετικά με το θέμα αναφέραμε μεταξύ άλλων σε προηγούμενή μας ανάρτηση:

“Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  το περιστατικό έγινε μέσα στο χώρο του νοσοκομείου. Και οι δύο γιατροί είναι χειρούργοι!

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας (την περασμένη Δευτέρα) και ώρα 14:45 περίπου μετέβη ο ένας χειρούργος (περίπου 65 ετών) στο ΑΤ Κορίνθου και μήνυσε τον άλλο χειρούργο ιατρό, περίπου 50 ετών, μεταξύ άλλων για απειλή και σωματική βλάβη.

Στη συνέχεια και ο άλλος χειρούργος (περίπου 50 ετών) μήνυσε τον συνάδελφό του (περίπου 65 ετών) για σωματική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία!

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο γιατροί και αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το απόγευμα…”

πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ